Nebunia asta de masina urmeaza a fi scoasa la vanzare pentru prima oara. Cati bani i-ar putea aduce proprietarului sau

Nebunia asta de masina urmeaza a fi scoasa la vanzare pentru prima oara. Cati bani i-ar putea aduce proprietarului sau
  • Modelul Abarth 1000 Bialbero Record Car va fi scos pentru prima oara la vanzare in luna august
  • Automobilul cu pricina i-ar putea aduce proprietarului sau cel putin 1 milion de lire sterline
  • Cumparatorul se va alege cu o masina care a stabilit noua recorduri la momentul aparitiei sale
Distribuie pe Facebook

Editia din acest an a Concursului de Eleganta de la Pebble Beach se apropie cu pasi repezi, fascinantei parade de masini clasice si contemporane urmand a i se alatura o licitatie eveniment organizata de casa Gooding & Company.

Chiar daca pana la momentul zero au mai ramas aproximativ doua luni, iubitorii de masini din lumea intreaga se pregatesc deja pentru editia din acest an a Concursului de Eleganta de la Pebble Beach.

Organizat chiar in penultimul weekend al verii, evenimentul cu pricina va culmina cu licitatia americanilor de la Gooding & Company, la care vor lua parte modele de renume ale istoriei auto.

Abarth 1000 Bialbero Record Car

Printre exemplare aflate in cautarea unui nou camin se numara si un Ferrari Dino 246 GT din '73, o Alfa Romeo 6C 2500 Sport Cabriolet din '47, dar si un Auburn 851 Speedster din '35.

De asemenea, colectionarii de capodopere pe patru roti vor avea ocazia de a pleca acasa si cu un Mercedes 300 SL Gullwing din '55 ori o Lancia Aurelia B24S Spider America din acelasi an.

Nu putem sari insa nici peste Lamborghini-ul Miura P400 SV din '71, Aston-ul DB2/4 Spider din '54 sau, fie ca iti place sau nu, Porsche-le 911 (997.2) GT2 RS din 2011.

Abarth 1000 Bialbero Record Car

Indiferent de cat de bine suna aceasta insiruire de masini, intreaga atentie a celor ce vor participa la licitatia organizata de Gooding & Company cu ocazia Concursului de Eleganta de la Pebble Beach...

... se va indrepta, fara dar si poate, catre acest Abarth 1000 Bialbero Record Car ‘La Principessa'. Motivul? Ei bine, adevarul este ca nu exista doar un singur motiv pentru care automobilul italian va fura show-ul.

Fiindca sansele sa cunosti aceasta informatie sunt extrem de mici, iti vom spune chiar noi ca sfarsitul lunii august a anului 2016 va marca prima scoatere la vanzare a nebuniei respective.

Abarth 1000 Bialbero Record Car

Apoi trebuie precizat si faptul ca avem de-a face cu o masina a recordurilor, modelul construit de Pininfarina si prezentat cu ocazia Salonului Auto de la Torino din 1960 laudandu-se cu noua performante inegalabile.

Daca faptul ca a parcurs 10.000 de kilometri cu o viteza medie de 191 km/h sau ca a fost condusa vreme de 72 de ore cu o viteza medie de 186 km/h nu te impresioneaza, atunci poate o va face design-ul.

Proiectat in tunelul de vant si "inzestrat" cu o inaltime de numai 1.2 metri, acest Abarth 1000 Bialbero Record Car ‘La Principessa' nu va trece prea usor neobservat. Ba dimpotriva.

Abarth 1000 Bialbero Record Car

Interesant se anunta si propulsorul ascuns sub capota, nebunia italiana bucurandu-se de serviciile unei unitati cu patru cilindri si capacitate de... exact, ai citit / vazut bine, 1 litru.

Cat despre suma pentru care masina italiana construita de Pininfarina s-ar putea vinde, presa de specialitate vorbeste despre un minimum de 1 milion de lire sterline. Destul de mult pentru un model de 100 CP, nu-i asa?

Abarth 1000 Bialbero Record Car

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Abarth 1000 Bialbero Record Car
mai multe