Nici ca-ti va pasa ca are volanul pe partea gresita. Asta este cu siguranta Audi-ul pe care trebuie sa il ai

Nici ca-ti va pasa ca are volanul pe partea gresita. Asta este cu siguranta Audi-ul pe care trebuie sa il ai
  • Audi-ul Quattro isi cauta un nou proprietar in cadrul lictatiei organizate de Silverstone Auctions
  • Exemplarul este fabricat in 1990 si are doar 26,121 de kilometri in bord
  • Masina este intr-o stare impecabila si a avut un singur proprietar de cand a parasit portile fabricii
Distribuie pe Facebook

Un superb Audi Quattro isi cauta acum un nou proprietar in cadrul licitatiei organizate de bine-cunoscuta casa Silverstone Auctions.

Audi-ul Quattro este una dintre cele mai populare masini ale anilor 80. Prezentata pentru prima data la Salonul Auto de la Geneva in 1980, legendarul Quattro a luat mai apoi cu asalt Campionatul Mondial de Raliuri.

Audi Quattro

Datorita prestigiului pe care si l-a castigat de-a lungul anilor, multi colectionari, sau pur si simplu pasionati de automobilism, isi doresc un Audi Quattro in garaj. Singura problema este insa ca nu sunt foarte multe exemplare in conditie perfecta la momentul actual.

Audi Quattro

Ei bine, acesta care tocmai isi cauta un nou proprietar in cadrul licitatiei organizate de cei de la Silverstone Auctions este fabricat in anul 1990 si este intr-o stare impecabila. Aceasta are in bord doar 26,121 de kilometri si un singur proprietar de cand a iesit de pe portile fabricii.

Audi QuattroAudi Quattro

Omul nostru a cumparat masina pentru a o folosi, nu doar pentru a o tine in garaj, de aceea lista de optiuni include un alternator mai mare, ABS, scaune incalzite, inchidere centralizata, geamuri electrice si interior Quattro.

Audi QuattroAudi Quattro

Exemplarul este finisat in nuanta Crystal Metallic Silver si vine impreuna cu intregul istoric service si cu MoT-ul (ITP) valabil.

Audi Quattro

Motorul turbo de 2.1 litri este intr-o conditie extraordinara, si 100% original, proprietarul avand grija de intreaga masina ca de ochii din cap.

Audi Quattro

Masina care se batea de la egal la egal cu alte modele legendare precum Mercedes-ul Benz Evo sau BMW-ul M3 E30, se vinde azi cu o suma cuprinsa intre 79.000 si 92.000 de dolari.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Audi Quattro
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 7 Septembrie 2016