Nimeni nu a stiut de ele pana acum. Doar doua masini au fost fabricate, iar ambele sunt de vanzare. Uite cu cat se dau

Nimeni nu a stiut de ele pana acum. Doar doua masini au fost fabricate, iar ambele sunt de vanzare. Uite cu cat se dau
  • Singurele doua VW-uri Corrado Magnum G60 fabricate au fost scoase la vanzare
  • Prototipurile germane vin la pachet alaturi de factura care se ridica la 49.950 dolari per bucata
  • Ambele ofera patru scaune individuale si o motorizare supraalimentata de 160 CP
Distribuie pe Facebook

Au aparut practic de nicaieri, interesate sa-si gaseasca o noua locuinta. Doua prototipuri de care nimeni nu a stiut pana acum sunt vanzare peste Ocean, la un pret destul de piperat.

Stim cu totii unde am mai intalnit acea parte frontala, insa de unde si pana unde... spatele ala? Ei bine, istoria ne invata ca, la un moment dat, Volkswagen a vrut sa ofere o versiune ceva mai practica a modelului Corrado.

Celebrul producator auto din Wolfsburg a cerut in acest sens ajutorul specialistilor Marold Automobili GmbH, astfel luand nastere proiectul Magnum si, odata cu el, doua prototipuri cu silueta unui Shooting Brake.

200 de astfel de exemplare ar fi trebuit sa ajunga in showroom-urile Volkswagen de pe Batranul Continent, insa germanii au renuntat in cele din urma la ideea oferirii unui Corrado pentru familisti.

VW Corrado Magnum G60VW Corrado Magnum G60

VW Corrado Magnum G60VW Corrado Magnum G60

Nu stim daca a fost sau nu bine ceea ce faimosul producator auto din Wolfsburg a facut cu proiectul Magnum, singura certitudine in acest sens fiind faptul ca... cele doua prototipuri anterior mentionate se afla in prezent in cautarea unei noi locuinte.

Fiecare vine la pachet insotit de cate o nota de plata ce se ridica la 49.995 de dolari si ofera la schimb inclusiv un propulsor supraalimentat de 1.8 litri, cu aproximativ 160 de cai putere sub capota.

Daca ceasurile de bord nu au avut de suferit odata cu trecerea timpului, cele doua Volkswagen-uri Corrado Magnum G60 construite in anii '90 au parcurs in prezent doar 8.086, respectiv 13.429 de kilometri.

Iar inainte sa te intrebi de ce pretul este acelasi daca rulajul difera, ei bine... asteapta numai un moment pentru a-ti putea spune ca exemplarul pastrat mai mult timp in garaj ofera si dotari mai putine.

Asadar, daca este sa ne intrebi pe noi, preferam automobilul cu aproximativ cinci mii de kilometri in plus, acesta recuperand prin scaunele Recaro cu reglare electrica, tapiteria din piele neagra si ornamentele din lemn.

VW Corrado Magnum G60VW Corrado Magnum G60

VW Corrado Magnum G60VW Corrado Magnum G60

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (85) Poze VW Corrado Magnum G60
mai multe