O arata el ca pantoful unui clovn, insa motorul lui face toti banii. Uite cu cat se mai vinde un Z3 M in ziua de azi

O arata el ca pantoful unui clovn, insa motorul lui face toti banii. Uite cu cat se mai vinde un Z3 M in ziua de azi
  • Un BMW Z3 M din '98 este de vanzare in Olanda
  • Masina bavareza are numai 3.000 de km la bord
  • Pretul de achizitie se ridica la 109.500 euro
Distribuie pe Facebook

Inainte insa de a-i dezvalui pretul, permite-ne sa-ti reamintim cateva detalii despre controversatul automobil bavarez a carei productie a luat sfarsit la inceputul anilor 2000.

Il recunosti numaidecat dupa prizele supradimensionate ale spoilerului fata si cele patru tips-uri cu care se incheie sistemul de evacuare. Nu lipsesc din meniul nici pragurile laterale proeminente sau jantele din aliaj cu design unic, insa adevarul este ca... toate aceste detalii palesc in comparatie cu silueta tipica unui shooting brake. Nu-i de mirare ca lumea il identifica cu pantoful unui clovn.

BMW Z3 M de vanzareBMW Z3 M de vanzare

BMW Z3 M de vanzare

Si totusi, vechiul BMW Z3 M Coupe inseamna mult mai mult decat un automobil caracterizat de o ciudatenie estetica aparte. Sub capota masinii bavareze troneaza o unitate aspirata cu sase cilindri in linie si capacitate de 3.2 litri, care dezvolta 321 CP. Transmisia este una manuala, cu cinci rapoarte, iar intreaga putere livrata puntii spate. Nici de greutate nu te poti plange, astfel ca sprintul 0 - 100 km/h nu dureaza decat vreo 5 secunde.

Cat despre interior, ei bine... gusturile nu se discuta. Unii il vor gasi pe masura, altii complet nepotrivit. Cert este ca exemplarul din cazul de fata ne intampina alaturi de o combinatie clasica de piele neagra si rosie, asociata unui volan sport imbracat partial in alcantara si unor scaune cu suport lateral marit. Avem inclusiv sistem de aer conditionat si sistem audio de inalta fidelitate.

Revenind acum la partea cu pretul, acum sa te tii. Pentru ca, vezi tu, acest BMW Z3 M Coupe nu este chiar cel mai bun exemplu de dat. Desi au trecut aproape 18 ani de la momentul iesirii sale de pe linia de productie, masina bavareza are doar 3.000 de kilometri la bord. Drept urmare, nota de plata nu doar ca se ridica, insa si depaseste cu exact 9.500 de euro... pragul primei sute de mii. Exact: o adevarata nebunie!

BMW Z3 M de vanzareBMW Z3 M de vanzare

BMW Z3 M de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (43) Poze BMW Z3 M de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 18 Mai 2016