O Mazda RX-7 cu doar un singur proprietar si mai putin de 38.000 km la bord isi cauta o noua casa pe internet

O Mazda RX-7 cu doar un singur proprietar si mai putin de 38.000 km la bord isi cauta o noua casa pe internet
  • O Mazda RX-7 cu doar un singur proprietar si mai putin de 38.000 km la bord isi cauta o noua casa pe internet
  • Automobilul cu pricina are aproximativ 23 de ani vechime si o nota de plata care se invarte in jurul sumei de 29.000 dolari
  • Clientul primeste un motor rotativ de 1.3 litri, o cutie manuala cu cinci rapoarte, plus alte cateva dotari
Distribuie pe Facebook

Ah, internetul. Poze cu mancare, filme cu pisici, glume cu Donald Trump si, bineinteles, sute de masini pe care vrei sa le iei acasa cu tine.

Daca primele trei subiecte nu ne atrag in mod special, ei bine... cu cea din urma categorie am putea pierde saptamani, luni si chiar ani de zile fara niciun fel de regret.

Pana la urma urmei, asa am ajuns sa dam si peste aceasta Mazda RX-7 cu doar un singur proprietar si mai putin de 38.000 kilometri la bord, aflata in cautarea unei noi case.

Automobilul japonez se afla in Statele Unite ale Americii, insa suntem mai mult ca siguri ca vanzatorul sau l-ar trimite si in China in cazul in care de acolo ar veni banii.

Mazda RX-7 de vanzareMazda RX-7 de vanzare

Si daca tot am ajuns in dreptul acestui subiect, atunci permite-ne sa precizam ca exemplarul cu pricina are un pret pe masura caracteristicilor sale: aproximativ 29.000 dolari.

Exceptand singurul proprietar si cei doar 37.935 km parcursi de la momentul iesirii sale de pe portile fabricii si pana in prezent, acest Mazda RX-7 se mai poate lauda si cu...

... si cu un motor rotativ de 1.3 litri, bineinteles, care lucreaza alaturi de doua turbine secventiale si o transmisie manuala cu cinci rapoarte, plus un sistem de tractiune spate.

Mazda RX-7 de vanzareMazda RX-7 de vanzare

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici dotarile necesare unui confort crescut, precum trapa automata, scaunele imbracate in piele sau instalatia audio ce poarta semnatura Bose.

Conform aceluiasi anunt de vanzare, viitorul client se va mai alege si cu aer conditionat, geamuri si oglinzi electrice, volan sport cu design in trei spite sau cruise control.

Un alt aspect extrem de interesant legat de aceasta Mazda RX-7 este faptul ca nu a primit niciun fel de modificare de-a lungul vietii sale, iar despre rugina nici nu se pune problema.

Mazda RX-7 de vanzareMazda RX-7 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (48) Poze Mazda RX-7 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 9 Iunie 2016