O sa ramai fara cuvinte cand o sa vezi cum arata acest M5 E34. Masina bavareza are doar 20.000 km si e de vanzare

O sa ramai fara cuvinte cand o sa vezi cum arata acest M5 E34. Masina bavareza are doar 20.000 km si e de vanzare
  • Un BMW M5 E34 cu numai 20.000 km la bord a fost scos la vanzare in SUA
  • Masina bavareza ofera o motorizare I6 de 3.6 litri si aproximativ 310 CP
  • Pretul de vanzare al exemplarului cu pricina se invarte in jurul sumei de 35.000 euro
Distribuie pe Facebook

Un superb BMW M5 fabricat la inceputul anilor '90 a fost scos recent la vanzare in SUA. Masina bavareza are numai 20.000 de kilometri la bord si se vinde pentru aproximativ 35.000 de dolari.

Crede-ne pe cuvant atunci cand iti spunem ca nu vrei sa ratezi pentru nimic in lume aceasta oportunitate. Un BMW M5 fabricat la inceputul anilor '90 si cu numai 20.000 de kilometri la bord? Sa fim seriosi acum! Peste asa ceva nu dai chiar in fiecare zi...

Iar surprizele nu se sfarsesc aici, acelasi exemplar scos recent la vanzare in SUA plusand atat cu o evacuare sport de la Eisenmann, cat si cu un set de jante originale marca Alpina - jante care se potrivesc de minune cu exteriorul clasic al generatiei E34.

Doar cuvinte de lauda avem si despre interior, departamentul cu pricina impresionand in cazul de fata in special prin tapiteria din piele de culoare neagra, livrata la pachet alaturi de scaune fata dotate cu o functie de incalzire pentru iernile reci.

BMW M5 E34 de vanzare pe eBayBMW M5 E34 de vanzare pe eBay

BMW M5 E34 de vanzare pe eBay

Tot la capitolul dotari demne de mentionat putem trece, de asemenea, si instalatia de aer conditionat sau cele patru geamuri electrice. Nu lipsesc insa din meniu nici pilotul automat, trapa ori consola centrala care se intinde de-a lungul intregului cockpit.

Cat despre pachetul tehnic alaturi de care ne intampina acest BMW M5 fabricat la inceputul anilor '90, ei bine... lista cu ingrediente magice culmineaza cu motorizarea in sase cilindri, de 3.6 litri, si aproximativ 310 cai putere.

Unitatii in cauza i se alatura o cutie manuala in cinci rapoarte si un sistem de tractiune spate, intreg ansamblul lucrand din greu pentru a aduce primii 100 km/h in mai putin de 6.5 secunde. In ceea ce priveste viteza maxima, aceasta este limitata la 250 km/h.

Ajunsi la final, nu ne mai ramane decat un singur lucru de facut: dupa cum precizam si anterior, pretul masinii bavareze scoase recent la vanzare in SUA se invarte in jurul sumei de 35.000 de dolari. Daca merita sau nu, depinde acum de fiecare dintre noi.

BMW M5 E34 de vanzare pe eBay

BMW M5 E34 de vanzare pe eBay

BMW M5 E34 de vanzare pe eBay

BMW M5 E34 de vanzare pe eBay

BMW M5 E34 de vanzare pe eBay

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze BMW M5 E34 de vanzare pe eBay
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 29 Iulie 2016