O sa uiti de orice masina noua dupa ce vei vedea cum arata acest Dodge Charger din anul 1969. FOTO ca sa te convingi si singur!

O sa uiti de orice masina noua dupa ce vei vedea cum arata acest Dodge Charger din anul 1969. FOTO ca sa te convingi si singur!
  • Un Charger complet restaurat a fost scos recent la vanzare
  • Respectivul Dodge are 1969 ca an de fabricatie
  • Muscle car-ul american a primit din fabrica un V8 de 7.2 litri
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune culmineaza cu motorizarea aspirata in opt cilindri si capacitatea de 7.2 litri.

Ai impresia ca, cel putin de la o vreme, toate masinile noi arata la fel? Sau, pur si simplu, nu crezi ca vor rezista la fel de bine in timp, in special din pricina sistemelor electrice extrem de complexe?

Oricare ar fi raspunsul tau, un Dodge Charger de la sfarsitul anilor '60 te poate "salva" oricand - chiar si daca te afli la polul opus, in categoria persoanelor care indragesc ultimele tehnologii.

Dodge Charger din '69

Restaurat ca la carte de specialistii companiei Classic Investments, exemplarul din cazul de fata se afla in cautarea unui nou proprietar. Pretul de vanzare, ramane, din pacate, un mare mister.

Stim, in schimb, ca sub capota impozantului muscle car american se regaseste o motorizare aspirata cu opt cilindri in V si capacitatea de 7.2 litri, cuplata la o cutie automata cu trei trepte de viteza.

Meniul disponibil continua cu un nou sistem de franare, plus amortizoare ajustabile de la Koni. Noi sunt, de asemenea, si jantele Magnum pe 15 inch, cu anvelope de 255 pe puntea spate.

La interior, scaunele fata si bancheta spate au fost retapitate cu piele din Italia, operatiunea de restaurare continuand la nivelul instrumentelor de bord, radio-ului, pragurilor si plafonului.

Respectivul Dodge Charger se mai poate lauda si cu blocuri optice noi, plus diverse elemente recromate. Astfel, muscle car-ul american de la sfarsitul anilor '60 arata de parca acum a fost fabricat.

Dodge Charger din '69

Dodge Charger din '69

Dodge Charger din '69

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Dodge Charger din '69
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 17 Martie 2020