Opel pe podium la primul Concurs de Eleganta pentru Vehicule Istorice

Opel pe podium la primul Concurs de Eleganta pentru Vehicule Istorice
Bucuresti/Sinaia. Prima editie a Concursului de Eleganta pentru Vehicule Istorice organizata sambata de Retromobil a adunat in competitie 36 de autovehicule clasice, iar alte 12 au fost doar expuse.
Distribuie pe Facebook
Modelul Opel care a urcat pe podium este produs in 1938, iar restaurarea lui a durat doi ani. Juriul a urmarit interesul istoric, tehnic si estetic al masinii, raritatea si autenticitatea, eleganta si stilul sofisticat, dar si gradul de originalitate, starea de conservare si/sau calitatea restaurarii. Un barem exact exista pentru elemente punctuale de exterior, mecanica si interior.

Distinctia este cu atat mai valoroasa cu cat concursul s-a desfasurat sub Inaltul Patronaj al Majestatii Sale Regelui Mihai I al Romaniei.

Automobilul Opel Super Six apartine domnului Viorel Burcea, care este si restauratorul masinii.

Alaturi de el, Opel a mai avut in competitie un superb Commodore Coupe A GS din 1969, o vedeta a curselor de profil alaturi de proprietarul si pilotul sau, Cristian Stoian.

Opel pe podium la primul Concurs de Eleganta pentru Vehicule Istorice Opel pe podium la primul Concurs de Eleganta pentru Vehicule Istorice


Sursa: Opel
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Opel la primul Concurs de Eleganta pentru Vehicule Istorice
mai multe