Povestea celui mai dorit Ford Mustang din istorie. Numai 1.358 de bucati au fost construite.

Povestea celui mai dorit Ford Mustang din istorie. Numai 1.358 de bucati au fost construite.
  • Cel mai nou episod al seriei Jay Leno's Garage aduce in rol principal exclusivistul Ford Mustang Boss 429
  • Exemplarul cu pricina a fost complet restaurat si ascunde in continuare sub capota un V8 de sapte litri
  • Productia exclusivistului Ford Mustang Boss 429 a luat sfarsit dupa numai 1.358 de unitati construite
Distribuie pe Facebook

Este cel mai dorit Ford Mustang din istorie. Numai 1.358 de bucati au fost construite. Fiecare exemplar vine la pachet alaturi de un motor V8 cu capacitate de sapte litri.

In cazul in care nu te-ai prins inca despre ce este vorba, ei bine... atunci iti spunem chiar noi. Principalul subiect al acestui material il reprezinta exclusivistul Ford Mustang Boss 429, unul dintre cele numai 1.358 de exemplare construite in total ajungand recent in Garajul lui Jay Leno.

Nu inainte insa de o restaurare ca la carte, muscle car-ul american arantand si conducandu-se acum exact ca la momentul iesirii sale de pe linia de productie. Si nu trebuie sa ne crezi pe cuvant: te poti convinge si singur de cele spuse aruncand o privire asupra urmatorului clip video.

Dar asta imediat dupa ce ne oferi ragazul necesar pentru a-ti reaminti de atractia principala a exclusivistului Ford Mustang Boss 429: motorul aspirat cu opt cilindri in V si capacitate de sapte litri, despre care oficialii companiei de peste Ocean declarau ca ar dezvolta (doar) 375 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 21 Iunie 2016