Amintiri wild: Masina copilariei tale

Amintiri wild: Masina copilariei tale
Fiecare din noi a copilarit odata, unii o mai fac si acum, cand prind ocazia. Dar sa nu deviem de la subiect. Iti mai amintesti de masina tatalui tau? Da, Dacia aia al carei volan nu il puteai cuprinde cu doua maini, cel mai popular ARO din cartier, Oltcit-ul pe care il conduceai pe ascuns doar in spatele blocului sau poate chiar de BMW-ul din cauza caruia ai incasat prima "batuta"? "Nu ti-am zis ca n-ai voie sa mananci ciocolata?! Uite ce-ai facut pe tapiserie!" devenise deja un imn.
Distribuie pe Facebook

Iti mai aduci aminte de masina pe care ai facut scoala de soferi? Hai, nu a trecut chiar ASA mult timp. Un exercitiu de concentrare e suficient sa rememorezi momentele cheie de la primul contact cu lumea auto pana astazi.

Trecut zbuciumat: Masina copilariei tale

Amintirile nu mor niciodata, chiar daca sinapsele au loc mai greu. Ce marca auto ti-a luat mintile cand erai copil? Dar prima pana care te-a prins in mijlocul unui camp pustiu, noaptea tarziu? Spune drept, masina copilariei tale a avut vreo influenta cat priveste gusturile tale de astazi? Amintiri placute, intamplari fericite - sau mai putin fericite, dupa caz!, nostalgii reinviate, povesti detaliate si alte observatii relevate sunt asteptate in subsol si in forum.



Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 22 Iunie 2010