Sansele sa mai gasesti unul la fel sunt foarte mici. Cat costa acest M5 Touring cu manuala in sase trepte

Sansele sa mai gasesti unul la fel sunt foarte mici. Cat costa acest M5 Touring cu manuala in sase trepte
  • Un exclusivist BMW M5 (E34) Touring e de vanzare in Olanda
  • Masina bavareza are numai 84.000 de kilometri la bord
  • Nota de plata se ridica la suma de 59.950 de euro
Distribuie pe Facebook

Unul dintre cele numai 209 M5-uri (E34) Touring echipate de BMW cu o transmisie manuala in sase rapoarte este de vanzare in Olanda. Automobilul cu pricina are doar 84.000 de kilometri la bord si un pret pe masura: 59.950 de euro.

Este unul dintre cele mai exclusiviste BMW-uri construite vreodata, productia sa incheindu-se dupa numai 891 de exemplare. Doar 209 dintre acestea au primit insa o transmisie manuala in sase rapoarte, cel din cazul de fata plusand cu un kilometraj de 84.000 de kilometri.

Dar sunt toate aceste detalii suficiente pentru a justifica cei 59.950 de euro ceruti de dealer-ul olandez? Nu ne intreba pe noi. Tot ce putem spune este ca sansele de a mai gasi un asemenea M5 (E34) Touring, intr-o stare de invidiat, tind catre zero.

BMW M5 E34 Touring de vanzareBMW M5 E34 Touring de vanzare

Nu doar modul in care a fost conservat ne impresioneaza insa, ci si lista cu dotari - care cuprinde inclusiv climatizare automata, scaune incalzite cu reglare electrica, cruise control sau sistem audio cu radio-casetofon, plus magazie capabila sa gazduiasca pana la sase cd-uri.

In ceea ce priveste departamentul estetic, masina bavareza din 1995 propune o combinatie clasica de exterior / interior, cel din urma laudandu-se si cu tapiterie din piele Nappa, respectiv trapa electrica pentru deliciul pasagerilor.

BMW M5 E34 Touring de vanzareBMW M5 E34 Touring de vanzare

Tehnic vorbind, avem un motor aspirat cu sase cilindri in linie si capacitate de 3.8 litri, derivat din S38-ul de 3.5 litri ascuns sub capota lui M1. 340 de cai putere livreaza catre puntea spate transmisia manuala anterior amintita, acul vitezometrului urcand pana la 250 km/h.

Ar mai fi si altele de spus despre modelul BMW M5 (E34) Touring - precum faptul ca este primul M break sau ultimul M asamblat manual, insa fotografiile vorbesc de la sine. Numai sa le consumi cu moderatie fiindca exista posibilitatea de a te indragosti ireversibil.

BMW M5 E34 Touring de vanzareBMW M5 E34 Touring de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze BMW M5 E34 Touring de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 31 Martie 2016