Scos din capsula timpului si pus la vanzare: Golf-ul din '94 cu doar 25 km la bord

Scos din capsula timpului si pus la vanzare: Golf-ul din '94 cu doar 25 km la bord
  • Un dealer auto din Olanda a avut la vanzare un Volkswagen Golf I Cabriolet cu numai 25 kilometri la bord
  • Modelul german a fost fabricat in anul 1994 si apartine colectiei speciale dedicate trupei de rock Genesis
  • Printre dotarile exemplarului din cazul de fata intalnim servodirect, computer de bord si soft-top electric
Distribuie pe Facebook

Nu stim cine si de ce ar tine pe bara, vreme de doua decenii, un Volkswagen Golf I Cabriolet, insa suntem mai mult ca siguri ca noul proprietar se va bucura pe deplin de achizitia facuta. Pentru ca, vezi tu, modelul german s-a cam vandut intre timp...

Iti mai aduci aminte de BMW-ul 323i fabricat in aprilie 1985 si condus de-a lungul anilor pentru numai 247 de kilometri? Ei bine, acela nu este singurul caz de masina veche, dar noua.

La o categorie similara se incadreaza si acest Volkswagen Golf I Cabriolet, pe care l-am intalnit in curtea aceluiasi dealer din Olanda. Modelul german apartine colectiei speciale dedicate trupei Genesis si a fost rulat pentru doar 24 de kilometri din 1994 si pana in prezent.

VW Golf I Cabrio de vanzareVW Golf I Cabrio de vanzare

VW Golf I Cabrio de vanzare

Nu stim cine si de ce ar tine pe bara, vreme de doua decenii, un astfel de automobil, insa suntem mai mult ca siguri ca noul proprietar se va bucura pe deplin de achizitia facuta.

Pana la urma urmei a primit si foliile interioare de protectie cu care modelul german a venit din fabrica. Asta ca sa nu mai spunem de combinatia ametitoare dintre caroseria finisata intr-un violet perlat si jantele pe 15 inch ce poarta semnatura specialistilor BBS.

Apoi, lista cu dotari arata si ea la fel de bine, Volkswagen-ul Golf I Cabriolet Genesis dispunand inclusiv de servodirectie, computer de bord si geamuri, respectiv soft-top electrice.

In ceea ce priveste motorizarea, trebuie precizat ca modelul german se lauda cu o unitate aspirata cu patru cilindri si capacitate de 1.781 centimetri cubi, cuplata la o transmisie manuala cu cinci rapoarte. 95 este numarul cailor putere prezenti la datorie.

VW Golf I Cabrio de vanzare

VW Golf I Cabrio de vanzare

VW Golf I Cabrio de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (57) Poze VW Golf I Cabrio de vanzare
mai multe