Se numara printre ultimele unitati fabricate si a fost restaurat recent. Cu cat se vinde acest Calibra din '98

Se numara printre ultimele unitati fabricate si a fost restaurat recent. Cu cat se vinde acest Calibra din '98
  • Un Opel Calibra din '98 a fost scos la vanzare in Germania
  • Exemplarul cu pricina are numai 78.800 kilometri la bord
  • Cumparatorul sau va avea de scos din buzunare 19.900 de euro
Distribuie pe Facebook

Uite cum sta treaba cu masina germana. Pe scurt, nu are niciun rost sa speri ca vei pune mana pe ea. Suma cu care se vinde... ei bine, te va da pe spate.

Rar se-ntampla sa gasesti zilele acestea un Opel Calibra in toate mintile sale, insa si atunci cand l-ai gasit... pregateste-te sa scoti o suma frumusica din buzunare pentru a te bucura de serviciile lui.

Tot asa se intampla si in cazul de fata, exemplarul scos la vanzare in Germania venind la pachet alaturi de o nota de plata care se apropie periculos de pragul celor 20.000 de euro.

Ce primesti in schimbul banilor respectiv? Pai, sa vedem: dupa cum precizam si anterior, una dintre ultimele bucati construite, acest Calibra iesind de pe portile Opel in ultima parte a anului 1998.

Opel Calibra de vanzareOpel Calibra de vanzare

Opel Calibra de vanzare

La fel de bine suna si vestile venite dinspre departamentul... rulaj, exemplarul scos la vanzare in Germania parcurand pana in prezent undeva in jurul 78 de mii si 800 de kilometri.

Suna aproape perfect, nu-i asa? Si inca nu am apucat sa precizam nimic despre cum acest Opel Calibra a primit o restaurare in valoare de 16.000 de euro. Sau cel putin asta se specifica in anunt.

In ceea ce priveste fisa tehnica, propulsia exemplarului scos la vanzare in Germania este asigurata de o unitate aspirata de doi litri si 136 CP, careia i se alatura o cutie manuala.

Pentru cei interesati de echipamentele oferite de acest Opel Calibra, tapiteria din piele, geamurile si oglinzile electrice, plus instalatia de aer conditionat se numara printre cele mai notabile.

Nu lipsesc insa din meniu nici airbag-urile (prezente in numar de doua), ABS-ul, imobilizatorul sau inchiderea centralizata ori radio-CD player-ul de la Kenwood.

Opel Calibra de vanzare

Opel Calibra de vanzare

Opel Calibra de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Opel Calibra de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 20 Iulie 2016