Si-a cumparat un Corvette in urma cu 45 de ani, insa nu l-a condus niciodata. Motivul: nu a avut bani de asigurare

  • Jim Kevan si-a cumparat in 1972 un Chevrolet Corvette decapotabil
  • Pentru ca avea doar 22 de ani, asigurarea costa 20% din valoarea masinii
  • Au venit ulterior si copiii, astfel ca automobilul a sfarsit intr-un garaj
Distribuie pe Facebook

Povestea unui Chevrolet Corvette cu numai cateva sute de mile parcurse in patru decenii si jumatate face zilele acestea inconjurul internetului.

Anumite persoane vad in masini doar o buna oportunitate de a face bani. Pe un anumit Jim Kevan din Statele Unite ale Americii insa, numai contextul l-a facut sa detina in prezent un Corvette vechi de 45 de ani si cu doar 967 de mile la bord.

Respectivul automobil a fost cumparat de personajul principal al acestui material la varsta de 22 de ani. Tanarul nostru visa la un ZR1, dar unul dintre proprietarii dealer-ului Grabiak Chevrolet a reusit sa il convinga sa statea in banca lui.

Drept urmare, Jim Kevan s-a intors acasa cu un Corvette mult mai putin periculos. Un exemplar 454 decapotabil, finisat intr-o nuanta deschisa de albastru si cu un plafon contrastant, de culoare alba, cu 'doar' 270 de cai putere sub capota.

Chevrolet Corvette cu 967 mile la bord

Chevrolet Corvette cu 967 mile la bord

Urmatorul pas pe care personajul principal al acestui material l-a facut a fost sa isi sune agentul de asigurari. Cand a auzit insa ca ar avea de platit o suma anuala de 1.200 de dolari, tanarul nostru si-a luat gandul de la masina americana.

Pana la urma urmei, platise pe aceasta numai 6.200 de dolari. Asadar, fara asigurare la activ, momentele in care Jim Kevan si-a condus pretiosul Chevrolet Corvette Convertible au fost extrem de rare: pentru doar 967 de mile in 45 de ani.

In prezent, automobilul in cauza sta intr-un depozit din Pittsburgh, Pennsylvania si, cel mai probabil, valoreaza o avere. Chiar si asa, nu exista niciun fel de informatie potrivit careia personajul principal al acestui material ar dori sa il vanda.

Sunt totusi clipe in care Jim Kevan se intreaba cati bani ar fi castigat in prezent daca al sau 454 ar fi fost, de fapt, un ZR1. Si, de asemenea, cum s-ar fi schimbat viata lui in cazul in care tanarul de 22 de ani nu ar fi tinut cont de sfaturile dealerului.

Chevrolet Corvette cu 967 mile la bord

Chevrolet Corvette cu 967 mile la bord

Chevrolet Corvette cu 967 mile la bord

Chevrolet Corvette cu 967 mile la bord

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Chevrolet Corvette cu 967 mile la bord
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 11 Octombrie 2017