Suvenirul Perfect? Un BMW M3 E36 aparut in emisiunea Top Gear iese la licitatie

Suvenirul Perfect? Un BMW M3 E36 aparut in emisiunea Top Gear iese la licitatie
  • Un BMW M3 E36 va fi scos la licitatie luna viitoare, pe 6 iunie, in Marea Britanie
  • Exemplarul cu pricina a fost condus de Richard Hammond in sezonul 15 din Top Gear
  • Organizatorii vanzarii spera sa obtina pe masina intre 7.500 si 10.500 lire sterline
Distribuie pe Facebook

Masina bavareza a fost condusa de Richard Hammond in sezonul 15 al celebrului show britanic, intr-o confruntare directa cu Ford-ul Sierra Sapphire Cosworth si Mercedes-ul 190E Cosworth.

Fan Top Gear? Ei bine, atunci ai nimerit exact in locul potrivit. Nu, nu iti vom spune ca cei trei indragiti prezentatori s-au reunit pentru inca (cel putin) un sezon al celebrului show britanic, pentru ca asta ar inseamna sa mintim.

In schimb, vorbim extrem de serios atunci cand precizam ca una dintre numeroasele masini aparute de-a lungul timpului pe micile si marile ecrane va fi scoasa la licitatie pe 6 iunie, in cadrul unui eveniment organizat in Warwickshire, Marea Britanie.

Dupa cum precizam si cateva randuri mai sus, subiectul principal al acestui anunt il reprezinta BMW-ul M3 E36 condus de Richard Hammond in sezonul 15 al Top Gear, intr-o confruntare directa cu Ford-ul Sierra Sapphire Cosworth si Mercedes-ul 190E Cosworth.

Conform casei de licitatii, masina bavareza numara numai 79.100 mile la bord - sau, daca vrei, aproximativ 127.300 de kilometri - si se prezinta intr-o "stare exceptionala", atat la exterior, cat si la interior.

Nici motorul aspirat in sase cilindri sau partea electrica nu prezinta probleme de functionare, acesta fiind un alt motiv pentru ca cei de la Classic Car Auctions sa estimeze exemplarul din cazul de fata la o suma cuprinsa intre 7.500 si 10.500 de lire sterline.

BMW M3 E36 condus de Richard Hammond

BMW M3 E36 condus de Richard Hammond

BMW M3 E36 condus de Richard Hammond

Daca cele trei fotografii de mai sus nu au fost indeajuns pentru a-ti reimprospata memoria, mai jos ai si segmentul din Top Gear in care acest BMW M3 E36 a putut fi urmarit in actiune:

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 20 Mai 2015