Uite un Nissan care ii va face pe toti fanii Godzillei sa respire apasat

Uite un Nissan care ii va face pe toti fanii Godzillei sa respire apasat
  • Un Nissan Skyline GT-X din 1971 este de vanzare pentru suma potrivita
  • Masina este versiunea GT-X si are motor de 2.0 litri L20
  • Godzilla este restaurata total, iar motorul complet refacut
Distribuie pe Facebook

Un superb Nissan Skyline GT-X din 1971 isi cauta viitorul proprietar pe un cunoscut site unde este de vanzare pentru aproximativ 70.000 de dolari.

Cand vine vorba de masinile japoneze, putine pot concura cu popularitatea, printre fanii niponelor, unui Nissan Skyline, indiferent de serie sau anul fabricatiei. Acestia devin sensibili, mai ceva ca si un copil mic la vazul unei ciocolate. Desigur, si noi ne numaram printre ei.

Nissan Skyline GT-X

Singurul impediment, daca ii putem spune asa, este faptul ca modelul in cauza nu este un GT-R, dar haideti sa fim seriosi, GT-X-ul nu este departe, fiind al doilea din punct de vedere al performantelor. Ne-am putea impaca cu gandul acesta.

Nissan Skyline GT-X

Masina are un motor de 2.0 litri L20, 6 cilindri in linie, si dezvolta 118 cai putere, cu 40 mai putini decat bunicul GT-R.

Nissan Skyline GT-XNissan Skyline GT-X

Actualul proprietar sustine ca masina a fost reconditionata total, motorul este si el refacut si are mai putin de 160 de kilometri rulati de cand a facut aceste reparatii. Franele au fost si ele verificate, si inlocuite cu unele noi de 280z.

Nissan-ul Skyline GT-X vine cu o garda la sol mai joasa datorita arcurilor sport, volan Momo, spoiler fata, aripa spate, si desigur, Sfantul Graal, jantele Watanabe de 14 inchi pe fata, si 15 pe spate.

Nissan Skyline GT-XNissan Skyline GT-X

Cum spuneam la inceput, masina este listata pe site la 70.000 de dolari daca doresti sa o cumperi instant. Dar, daca vrei sa licitezi, ar trebui sa te grabesti, deoarece la momentul actual a ajuns la 48.100 de dolari, iar licitatia se incheie peste o zi si jumatate.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Nissan Skyline GT-X
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 9 Iunie 2016