Un BMW M3 E36 in patru usi e de vanzare in Olanda. Cat costa masina bavareza

Un BMW M3 E36 in patru usi e de vanzare in Olanda. Cat costa masina bavareza
  • Un BMW M3 E36 in patru usi e acum de vanzare in Olanda
  • Masina bavareza are numai 128.500 de kilometri la bord
  • Pretul de achiztie se invarte in jurul sumei de 20.900 euro
Distribuie pe Facebook

Primul M3 cu un motor in sase cilindri si o caroserie in patru usi, BMW-ul M3 E36 Sedan reprezinta optiunea ideala pentru cei care-si doresc un automobil clasic, rapid si... practic.

Introdusa pe piata in cursul anului 1992, cea de-a doua generatie a modelului BMW M3 a luat prin surprindere intreaga industrie auto.

Atat prin motorizarea ascunsa sub capota, cu sase cilindri in linie si capacitate de 3.0, ulterior 3.2 litri - cat si prin cele trei optiuni oferite in materie de caroserie.

Surprizele pregatite de BMW si al sau M3 E36 nu aveau insa sa se opreasca aici, o transmisie SMG fiind oferita, de asemenea, in premiera absoluta.

Dar toate aceste detalii nu mai reprezinta nici un mister pentru nimeni, asa ca ne oprim din generalitati si trecem direct la caracteristicile exemplarului din cazul de fata.

BMW M3 (E36) Sedan de vanzareBMW M3 (E36) Sedan de vanzare

Un exemplar fabricat in 1998 si care, conform anuntului de vanzare, a parcurs de-a lungul ultimilor 17 ani undeva in jurul a 128.500 de kilometri.

Masina bavareza are patru portiere si se remarca la nivel de exterior inclusiv prin culoarea verde a caroseriei, servita alaturi de un set de jante in cinci spite.

Tapiteria din piele si ornamentele din lemn reprezinta principala atractie interioara a masinii bavareze, meniul cu pricina continuand cu numeroasele dotari de lux si confort.

BMW M3 (E36) Sedan de vanzareBMW M3 (E36) Sedan de vanzare

Dotari precum scaune incalzite, geamuri electrice, climatizare automata, cotiere fata / spate si, nu in ultimul rand, instalatie audio Harman Kardon.

Acum, in ceea ce priveste trenul de rulare, BMW-ul M3 E36 din cazul de fata este motivat de un I6 de 3.2 litri, ce dezvolta aproximativ 321 de cai putere.

De livrarea acestora catre puntea spate se ocupa o transmisie manuala, astfel ca placerea condusului este prezenta din plin. In ciuda practicabilitatii oferite de cele patru usi.

Optiunea ideala pentru cei care-si doresc un automobil clasic, rapid si practic, masina bavareza este disponibil la vanzare in schimbul unei sume de 20.900 euro.

BMW M3 (E36) Sedan de vanzareBMW M3 (E36) Sedan de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze BMW M3 (E36) Sedan de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 2 Noiembrie 2015