Un BMW M3 Europameister cu 28.000 km la bord isi cauta un nou proprietar

Un BMW M3 Europameister cu 28.000 km la bord isi cauta un nou proprietar
  • Unul dintre cele 148 exemplare BMW M3 Europameister este acum de vanzare
  • Automobilul scos la licitatie pe eBay are la bord doar 27.800 kilometri
  • 50 de doritori se lupta momentan pentru bijuteria bavareza
Distribuie pe Facebook

Unul dintre cele numai 148 de exemplare M3 (E30) Europameister construite de BMW pentru a celebra titlul reusit in campionatul Touring Car 1988 este acum disponibil la vanzare, la un pret deloc neglijabil.

Ai ratat cumva ocazia de a pune mana pe motorul de Enzo Ferrari, oferit la sfarsitul lunii trecute pe site-ul de licitatii eBay? Ei bine, nu e cazul sa te impacientezi. Nu de alta, dar pentru o suma similara de bani poti achizitiona un... BMW M3 (E30) Europameister.

Construit vreme de numai trei luni, in perioada octombrie - decembrie, pentru a celebra titlul reusit de bavarezi in campionatul Touring Car 1988, exclusivistul automobil adopta sub capota un motor aspirat cu patru cilindri in linie, de 2.3 litri si 195 de cai putere.

Dupa cum anuntam si cateva randuri mai sus, doar 148 unitati au fost oferite in total, fiecare dintre acestea fiind livrate alaturi de un exterior finisat in nuanta metalizata Macao Blue, respectiv un interior imbracat in piele Nappa de culoare argintie.

BMW M3 Europameister

BMW M3 Europameister

Alte elemente notabile includ faruri cu sticla galbena, jante din aliaj in dimensiunea 7.5 x 16 inch, dar si geamuri electrice, plus o placuta speciala semnata de celebrul pilot Roberto Ravaglia si montata la nivelul consolei centrale.

Cat despre exemplarul din cazul de fata, acesta se mai poate lauda si cu starea sa de invidiat - sau, cel putin, asa reiese din aceste fotografii, cei numai 27.800 de kilometri parcursi in ultimii 26 de ani reprezentand un alt detaliu de luat in considerare.

Printre atatea vesti bune, avem si o mare problema. BMW-ul M3 (E30) Europameister prezentat aici se vinde pentru o suma de bani deloc neglijabila, pretul la care a ajuns licitatia organizata pe site-ul eBay fiind de... 86.100 dolari.

Am precizat oare si ca trebuie sa te lupti cu alti 50 de rivali pentru a pune mainile pe aceasta bijuterie?

BMW M3 Europameister

BMW M3 Europameister

BMW M3 Europameister

BMW M3 Europameister

BMW M3 Europameister

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze BMW M3 Europameister
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 4 Noiembrie 2014