Un bucurestean cere 35.000 de Euro pe acest Mercedes din 1971. Merita banii?

Un bucurestean cere 35.000 de Euro pe acest Mercedes din 1971. Merita banii?
  • 53.000 km are la bord masina
  • Cutia este hidramata originala
  • 35.000 de Euro este pretul cerut
Distribuie pe Facebook

Pe internet a aparut o masina frumoasa de vanzare. O masina retro, ideala pentru plimbarile din week-end, care atrage multe priviri. Dar are, insa, un neajuns: pretul colosal.

Mercedes-Benz W115 din 1971 a fost o limuzina pe care noi, romanii, o cunoastem sub numele de Bot de Cal. A fost un automobil destul de popular, construit in milioane de unitati, cu diverse motorizari si cu diverse variante de caroserie. Adica a fost una din acele masini de serie mare, care acum se pot achizitiona de peste tot la preturi de nimic. Exista si exemplare impecabile, unele aproape noi, nerulate, care sunt mai scumpe, dar putine ajung la pretul cerut de acest bucurestean.

Masina scoasa la vanzare in Romania este un Bot de Cal cu motor de 2.0 litri, benzina, care produce 95 cp. Vanzatorul spune ca rulajul real este de numai 53.000 de kilometri si ca este o masina cu transmisie automata de fabrica. Dar nu vorbim doar de o masina veche, ingrijita bine, ci de o masina restaurata din bara in bara.

Mercedes W115

Este un exemplar inmatriculat ca vehicul istoric, restaurat complet in mod profesionist. Adica are structura de rezistenta refacuta, vopsire integrala, interior nou piele pe comanda (plafon, bord, volan, scaune), ornamente orginale. Masina este pentru cunoscatori colectionari si merita vazuta. Functioneaza impecabil, estetic 10/10. Vopseaua a beneficiat de un tratament special de protectie (raze UV, ploi acide, pasari), garantat 6 ani.

Pozele spun mai mult ca orice cuvinte. E clar ca vorbim de o masina ingrijita si restaurata ca la carte. Dar oare merita toate aceste calitati pretul cerut de vanzator? Respectiv, 35.000 de Euro, un pret pentru care ai o uriasa gama de automobile istorice mult mai atragatoare. De la Ford Mustang si Chevrolet Corvette, pana la Citroen DS si chiar un Jaguar E-Type care mai are nevoie de putina munca...

Mercedes W115

Mercedes W115

Mercedes W115

Mercedes W115

Mercedes W115

Mercedes W115

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Mercedes W115
mai multe