Un CORVETTE furat de nou in urma cu 38 de ani tocmai a fost gasit. In ce stare este masina

Un CORVETTE furat de nou in urma cu 38 de ani tocmai a fost gasit. In ce stare este masina
  • Masina a fost furata in urma cu 38 de ani
  • Avea 0 kilometri la acel moment
  • Bordul indica 17.000 de km rulati in toti acesti ani
Distribuie pe Facebook

Acest superb Chevrolet Corvette C3 a fost gasit abandonat. Dupa o scurta investigatie, politistii au descoperit ca masina a fost furata, cu zero kilometri la bord, in urma cu aproape patru decenii.

Chevrolet Corvette este una dintre cele mai reprezentative modele pentru industria auto americana. Vorbim despre o masina sport performanta, accesibila si cu un look care a iesit intotdeauna in evidenta. Mai ales cea de-a treia generatie, botezata intern si C3.

Motorul si sasiul au fost preluate de la iteratie precedenta, dar caroseria a fost redesenata de la zero. Productia a inceput in 1968 iar ultimul exemplar a iesit pe linia de asamblare in 1982.

Corvette C3 furat

Personajul principal al articolului nostru este un Corvette C3 din 1981. Masina a fost gasita abandonata iar politistii care au venit sa investigheze cazul au tractat-o pana la sectie.

Mare le-a fost mirarea cand au incercat sa introduca seria de sasiu in baza de date iar sistemul le-a spus ca VIN-ul respectiv nu exista. Un detectiv specializat in masini furate a sapat putin si dupa ce a gasit o alta serie de sasiu, inscriptionata intr-un loc ascuns, totul a fost clar.

Corvette C3 furat

Din investigatie a reiesit ca masina fusese furata de noua in urma cu 38 de ani iar seria de sasiu originala a fost stearsa si inlocuita cu una falsa. Potrivit celor de la Fox 2 Detroit, Corvette-ul nu a prea fost folosit in ultimele patru decenii, dovada sta bordul care indica numai 17.703 kilometri rulati.

Politistii incearca acum sa dea de proprietarul initial al masinii, cel care pana la urma nu a mai primit-o.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 30 Octombrie 2019