Un Lamborghini Diablo 6.0 SE e de vanzare pentru 295.000 dolari

Un Lamborghini Diablo 6.0 SE e de vanzare pentru 295.000 dolari
  • Americanii vand un Diablo 6.0 SE din 2001, finisat in nuanta Oro Elios
  • Supercarul italian are la bord un total de numai 16.312 kilometri
  • Pretul de achizitie se ridica la suma de 294.888 dolari
Distribuie pe Facebook

Craciunul a venit mai devreme pentru colectionarii de automobile, americanii de la Cats Exotics anuntand recent ca scot la vanzare unul dintre ultimele Lamborghini-uri Diablo produse vreodata.

Iesit de pe portile fabricii din Sant'Agata Bolognese in 2001, cu doar cateva luni inainte de sosirea modelului Murcielago, exemplarul din cazul de fata impresioneaza in mod special prin nuanta aurie (Oro Elios) ce finiseaza intreaga caroserie.

Jantele vopsite in negru, proiectoarele caracteristice versiunii europene si stopurile fumurii completeaza intr-un final meniul exterior, in timp ce departamentul interior propune - pe langa combinatia inedita de piele maronie si fibra de carbon, un sistem audio de inalta fidelitate, plus camera video pentru marsarier.

Lamborghini Diablo 6.0 SE de vanzareLamborghini Diablo 6.0 SE de vanzare

Lamborghini Diablo 6.0 SE de vanzare

Propulsia supercarului italian este asigurata de o unitate aspirata cu 12 cilindri in V si capacitate de 6.0 litri, ce dezvolta un total de aproximativ 550 de cai putere. Conform anuntului de vanzare, pachetul tehnic mai include si axe cu came racing, transmisie complet reconstruita, plus evacuare custom marca Larini.

De asemenea, exemplarul din cazul de fata este mai jos cu cateva zeci de milimetri - comparativ cu versiunea standard, si se bucura de anvelope noi marca si modelul Pirelli P-Zero. Viitorul cumparator poate opta, contra cost ce-i drept, si pentru ca eleronul din dotare sa fie din fibra de carbon.

Asadar, acestea fiind spuse, nu mai ramane decat un singur lucru de precizat, si anume numarul kilometrilor parcursi pana la publicarea anuntului: circa 16.312, respectiv pretul de achizitie, de 294.888 dolari.

Isi merita banii acest special Lamborghini Diablo 6.0 SE sau ai prefera sa optezi pentru un alt automobil?

Lamborghini Diablo 6.0 SE de vanzare

Lamborghini Diablo 6.0 SE de vanzareLamborghini Diablo 6.0 SE de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (46) Poze Lamborghini Diablo 6.0 SE de vanzare
mai multe