Accesorii BMW M Performance pentru noile BMW Seria 5 Touring si BMW i5 Touring

Accesorii BMW M Performance pentru noile BMW Seria 5 Touring si BMW i5 Touring
Placerea de conducere emblematica BMW, aspectul sportiv si functionalitatea moderna au ajutat intotdeauna BMW Seria 5 Touring sa ocupe o pozitie speciala in segmentul premium al clasei superioare. Propulsia electrica a BMW i5 Touring din a sasea generatie de modele face aceasta combinatie si mai atractiva. Accesoriile BMW M Performance vor fi disponibile pentru toate variantele de model de la lansarea pe piata in mai 2024.
Distribuie pe Facebook

Produsele retrofit de aerodinamica, interior si suspensie specifice modelului ofera oportunitati ideale pentru a optimiza individual potentialul dinamic si aspectul atletic ale noilor BMW Seria 5 Touring si BMW i5 Touring. Produsele din programul Accesorii Originale BMW sunt deja omologate odata cu automobilul, deci nu este necesara inregistrarea separata la autoritatile de inmatriculare.

Personalizare, aerodinamica optimizata si design usor inteligent cu accesorii M Performance de inalta calitate pentru exterior

Accesorii BMW M Performance pentru noile BMW Seria 5 Touring şi BMW i5 Touring

Accesorii BMW M Performance pentru noile BMW Seria 5 Touring şi BMW i5 Touring

Accesoriile BMW M Performance pentru exterior ofera accente individuale de design si in acelasi timp indeplinesc cerintele functionale in ceea ce priveste constructia usoara si aerodinamica. Au fost dezvoltate special pentru noile BMW Seria 5 Touring si BMW i5 Touring cu pachet M Sport sau M Sport Pro si se potrivesc perfect cu geometria si designul automobilului. Toate componentele Carbon sunt realizate din plastic armat cu fibra de carbon (CFRP), acoperite cu lac transparent pentru a obtine un finisaj de inalta calitate si ofera automobilului un aspect accentuat si sportiv din toate unghiurile.

Spliterul frontal M Performance Carbon din trei parti are o imagine deosebit de sportiva si imbunatateste potentialul dinamic de condus al noilor BMW Seria 5 Touring si BMW i5 Touring. Este fabricat manual, cu finisaje perfecte si este disponibil si in negru lucios pe partile laterale.

Pe langa atasamentele pragului M Performance Carbon, prin care profilului automobilului capata si mai multa lungime si profunzime vizuala, noile dungi decorative M Performance in Frozen Black subliniaza liniile dinamice ale noilor BMW Seria 5 Touring si BMW i5 Touring. Dungile de accent imprimate digital sunt in antracit mat si au inscriptia M Performance. Autocolantele M Performance pentru pragurile laterale, care constau dintr-o linie curbata atractiva de culoare gri mat, evidentiaza si mai mult profilul automobilului. Autocolantele sunt situate sub usi si aduc un accent elegant de culoare, in special pe pragurile laterale negre. Dungile exclusive M Performance Frozen Black subliniaza eleganta sportiva si accentueaza zona umerilor pe toata lungimea masinii. Setul de filme de inalta calitate este rezistent la spalarea automobilului si este optimizat pentru geometria noilor BMW Seria 5 Touring si BMW i5 Touring.

Capacele atractive M Carbon pentru oglinzile exterioare si capacul M Performance Aramid pentru antena ofera alte accente pentru profilul individual si sportiv al noilor BMW Seria 5 Touring si BMW i5 Touring. Plasticul armat cu aramida este foarte asemanator cu CFRP, dar are o permeabilitate electromagnetica ridicata.

Difuzorul spate M Performance din trei piese este fabricat tot din aramida. Subliniaza si mai impresionant spate puternic al automobilului si, de asemenea, permite deschiderea si inchiderea hayonului fara a-l atinge. Finisat in negru lucios, spoilerul M Performance de plafon si aripioarele spate M Performance Carbon adauga o nota de sportivitate si eleganta.

Optiunile interioare de inalta calitate aduc in cockpit tonuri de motorsport

Elementele decorative M Performance Carbon pentru pragurile usilor sunt un semn inconfundabil al orientarii dinamice a noilor BMW Seria 5 Touring si BMW i5 Touring. Cu inscriptia M Performance, acestea sunt o caracteristica atragatoare atunci cand usile sunt deschise. Pentru o prima impresie deosebit de eleganta, sunt disponibile si ornamente M din aluminiu pentru praguri. Proiectorului de usi M Performance completeaza sistemul existent cu trei designuri M Performance interschimbabile.

Covorasele M Performance cu margini cu aspect de piele, cusaturi contrastante si o banda cusuta in culorile BMW M adauga o nota sportiva interiorului. Designul purist si productia precisa a capacelor de pedale M Performance din otel inoxidabil, cu profiluri asimetrice de cauciuc, confera pedalierului un aspect dinamic, sofisticat.

Carcasa de cheie M Performance este in orice moment o declaratie clara de performanta. Fabricata din Alcantara si piele de inalta calitate cu aspect de fibra de carbon, husa de protectie protejeaza cheia automobilului de zgarieturi si este o completare perfecta pentru gama de accesorii BMW M Performance. Busonul rezervorului M Performance Carbon este disponibil si pentru variantele cu motorizare termica si pentru variantele plug-in hybrid ale noului BMW Seria 5 Touring. Este deosebit de usor de montat si are inscriptia M Performance pe aluminiul lustruit.

Jante din aliaj usor si sistem de franare sport pentru performante optimizate

Jantele din aliaj usor M Performance disponibile pentru noile BMW Seria 5 Touring si BMW i5 Touring sunt potrivite ideal pentru un stil de condus sportiv si confera un aspect deosebit de distinctiv. Sunt disponibile atat seturi complete de roti de vara, cat si de iarna in dimensiunile 19, 20 si 21 de inchi.

Setul complet de roti cu jante M Performance Cross Spoke de 21 inchi, din aliaj usor. este disponibil pentru toate tipurile de propulsie, fie cu finisaj lucios M Bicolor Jet Black, fie M Frozen Midnight Grey. Pentru toate variantele de model, jantele M Performance de 19 inchi, din aliaj usor, cu design Y-Spoke in negru mat sunt disponibile si ca set complet de roti de vara. Setul complet de roti de iarna corespunzator, care este potrivit si pentru lanturi de zapada, cu exceptia celei mai mari latimi a jantei, este disponibil si cu o combinatie de anvelope foarte moi sau cu anvelope cu crampoane.

Disponibila si pentru sezonul rece: setul complet de roti cu jante aerodinamice M de 20 inchi in finisaj bicolor Midnight Grey lustrui. Seturile de roti suplimentare sunt depozitate in mod ideal in sacii pentru anvelope M Performance. Un maner intarit faciliteaza transportul rotilor si protejeaza atat conducatorul, cat si automobilul de murdarie.

Sistemul de franare M Performance de 20 inchi asigura o performanta de decelerare crescuta. Etrierele de frana sunt vopsite in rosu prezinta sigla M in patru culori. Sistemul de franare sport este echipat cu etriere fixe din aluminiu cu sase pistoane pe puntea fata si etriere flotante cu un singur piston pe cea spate. Discurile de frana usoare M Performance de format mare, ventilate intern si perforate ofera o capacitate de suport termic imbunatatita si astfel ofera o rezistenta si mai mare in conditii extreme.

Accesorii BMW M Performance pentru noile BMW Seria 5 Touring şi BMW i5 Touring

Accesorii BMW M Performance pentru noile BMW Seria 5 Touring şi BMW i5 Touring

Accesorii BMW M Performance pentru noile BMW Seria 5 Touring şi BMW i5 Touring

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Accesorii BMW M Performance pentru noile BMW Seria 5 Touring şi BMW i5 Touring
mai multe
Publicat în categoria: Piese si Accesorii Auto DATA PUBLICĂRII: 24 Mai 2024