Anvelopele pe care uiti sa le mai schimbi. Se spune ca ar rezista aproape 130.000 de kilometri

Anvelopele pe care uiti sa le mai schimbi. Se spune ca ar rezista aproape 130.000 de kilometri
  • Primele anvelope Nokian destinate pietei din America de Nord
  • Ar avea o durata de viata de aproape 130.000 de kilometri
  • Disponibile in circa 70 de dimensiuni
Distribuie pe Facebook

Finlandezii de la Nokian sunt asteptati sa lanseze noua gama de anvelope all-season One. Potrivit celor mai recente informatii, acestea ar avea o durata de viata de aproape 130.000 de kilometri.

Nokian este unul dintre cele mai mari nume din industria anvelopelor, finlandezii fiind cunoscuti in special pentru cauciucurile de iarna. Acum, insa, nordicii vor sa performeze si in segmentul anvelopelor All-Season cu noua gama One.

Acestea vor fi produse la uzina din Tennessee, SUA, si in Europa iar Nokian le descrie ca fiind primele anvelope ale companiei destinate special pietei din America de Nord. Dar altceva ne-a trezit noua interesul.

Mai exact, durata de viata. Potrivit celor de la Car and Driver, noile anvelope All-Season Nokian One ar rezista nu mai putin de 80.000 de mile sau, cu alte cuvinte, 128.750 de kilometri. Iar producatorul confirma aceasta cifra.

Nokian spune ca este posibil datorita materialelor folosite in confectionarea noii game de anvelope, inclusiv a unei doze mari de fibre de aramida. Este prima data cand compania finlandeza foloseste aceste fibre la o anvelopa all-season, ele fiind utilizate cu preponderenta la cauciucurile de iarna.

Aceste fibre intaresc talonul anvelopei si il fac foarte rezistent la gropi. De fapt, Nokian este atat de increzator in aceasta tehnologie incat ofera si o garantie in baza careia poti schimba gratis anvelopele daca se deterioreaza ,si nu mai pot fi reparate, din cauza gropilor.

Noile anvelope Nokian One All-Season vor fi disponibile in circa 70 de dimensiuni iar pretul va fi unul accesibil.

Distribuie pe Facebook
mai multe