BFGoodrich lanseaza stergatoarele de parbriz speciale pentru off-road

BFGoodrich lanseaza stergatoarele de parbriz speciale pentru off-road
  • Inspirate de anvelopele All-Terrain
  • Costa 79.99 dolari
Distribuie pe Facebook

Amatorii de off-road au acum un set de stergatoare special dezvoltate pentru aventurile pe teren accidentat. Acestea au fost dezvoltate de BFGoodrich.

Americanii de la BFGoodrich sunt cunoscuti ca fiind producatori de anvelope, insa acum au lansat pe piata un set de stergatoare destinate special pentru masinile de off-road.

Acestea sunt inspirate de anvelopele All-Terrain T/A K02 ale companiei si au o forma robusta. Partea exterioara a lamelei chiar imita un profil de anvelopa.

Stergatoare BFGoodrich

BFGoodrich le descrie ca fiind "un produs inovator, conceptul pentru a rezista provocarilor pe care le implica rularea pe teren accidentat, in special in conditii dificile sau extreme."

Producatorul promite un contact perfect cu parbrizul, multumita suspensiei X-Flex, si o curatare eficienta a stropilor de apa, noroiului, zapezii sau urmelor lasate de insecte datorita tehnologiei Scrub-X.

Stergatoare BFGoodrich

In timp ce un set de stergatoare obisnuita costa circa 130 de lei, noile stergatoare de la BFGoodrich au un pret de 79.99 dolari. Cu alte cuvinte, cam 322 de lei. Or merita?

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Piese si Accesorii Auto DATA PUBLICĂRII: 28 Ianuarie 2021