Bridgestone echipeaza din fabrica noul Porsche Cayenne cu Dueler H/P Sport

Bridgestone echipeaza din fabrica noul Porsche Cayenne cu Dueler H/P Sport
  • Două dimensiuni ale anvelopei Dueler H / P vor fi montate pe noul Porsche Cayenne
  • Anvelopa Dueler H / P Sport a fost proiectată şi dezvoltată în totalitate la Centrul Tehnic European Bridgestone
  • Anvelopele mixte oferă stabilitate îmbunătăţită şi dinamică de conducere
Distribuie pe Facebook

Cel mai nou SUV Porsche, modelul Cayenne, vine echipat din fabrica cu pneuri Bridgestone. Acestea sunt atat pe 19, cat si pe 20 de inch, anvelopa fiind una de performanta capabila sa reziste la viteze de peste 300 km/h.

Porsche a ales Bridgestone pentru furnizarea de anvelope pentru a treia generaţie Prosche Cayenne. Anvelopa Dueler H/P Sport a fost dezvoltată în totalitate la Centrul Tehnic European Bridgestone din Roma şi este proiectată atât pentru jante de 19 inch, cât şi pentru cele de 20 inch. Producţia acestor anvelope este efectuată pe platforma Bridgestone din Poznan, Polonia.

Marca de anvelope Bridgestone a devenit astfel furnizor de prima echipare pentru Porsche. Porsche Cayenne are o istorie de 15 ani de succes şi noul model a fost deja supus la o serie complexă de examinări pline de provocări.

Deşi este un SUV, această maşină dispune de caracteristicile tipice ale unei maşini sport şi este echipată cu noile anvelope care se montează acum pe jante de cel puţin 19 inch. Anvelopele Dueler sunt de vara si imbunatatesc considerabil stabilitatea şi dinamica de conducere în curbe. Anvelopele Bridgestone care vor echipa noul Porsche Cayenne vor avea marcajul N0 pe flancuri.

Christophe De Valroger, Vicepreşedinte, OE Europe a declarat: „Suntem foarte mândri că am fost selectaţi să fim producători principali pentru acest model grandios. Faptul că facem parte din echipa de dezvoltare pentru unul dintre cei mai exigenţi producători auto din întreaga lume reprezintă o recunoaştere deosebită pentru noi. Aceasta este o ilustrare minunată a calităţii produselor Bridgestone, a expertizei noastre în domeniul tehnologiilor de anvelope şi a parteneriatului solid pe care îl avem cu Porsche.”

Bridgestone Dueler H/P SportBridgestone Dueler H/P Sport

Distribuie pe Facebook
mai multe