Castiga o excursie VIP la Londra si o Toyota AYGO XPlay cu noul ulei de motor Havoline ProDS

Castiga o excursie VIP la Londra si o Toyota AYGO XPlay cu noul ulei de motor Havoline ProDS
  • Participa 28 de tari din Europa
  • Vor fi alesi castigatori din fiecare tara
  • 30 noiembrie 2016, ultima zi de inscriere
Distribuie pe Facebook

Premium Lubricants, unic importator in Romania al produselor Chevron Lubricants, te invita sa participi la un concurs interesant, care nu necesita achizitionarea vreunui produs. Poti castiga o excursie la Londra si chiar un automobil de oras!

Premium Lubricants, unic importator și distribuitor Chevron Lubricants al produselor lubrifiante auto, susține campania în România. La finalul campaniei, va fi ales cate un castigator din fiecare din cele 28 de tari participante, care va pleca la Londra. Excursia este pentru doi, cu toate cheltuielile acoperite, include două nopți de cazare la un hotel de patru stele din centrul Londrei, o croazieră de seară pe Tamisa, bilete VIP la spectacolul Mamma Mia și o vizită a unui reper emblematic din Londra.

Înscrierea este gratuită pentru toată lumea, inclusiv pentru participanții din România, si nu presupune achiziționarea vreunui produs, ci doar înscrierea datelor personale pe site-ul oficial al campaniei http://www.texaco-competitions.com/ProDS si www.premium-lubricants.ro până la data de 30 noiembrie 2016.

În ultima zi a călătoriei, cei 28 de câștigători ai weekend-ului vor face cunoștință cu marele premiu, o Toyota Aygo XPlay. Li se va cere să aproximeze câte bidoane de 1 litru de ulei de motor Havoline ProDS pot intra în autovehicul, în spațiul pentru pasageri și în portbagaj. Persoana cea mai inspirată, al cărei răspuns va fi cel mai apropiat de realitate, va câștiga mașina, pe care o va putea ridica de la un dealer Toyota local, la întoarcerea acasă.

Vă urăm succes și ne vedem la Londra!

Havoline ProDS

Cine sunt Premium Lubricants?

Prezentă în România de aproape două decenii, compania PREMIUM LUBRICANTS și-a început activitatea pe această piață în anul 1999, ca parte a grupului american Texaco, sub denumirea de Texaco Lubricants România. În anul 2002, odată cu fuziunea dintre Chevron și Texaco, Texaco Lubricants România a devenit parte a noii companii formate și și-a schimbat denumirea în Chevron România.

Din anul 2014, prin schimbarea modelului de business al Chevron Global Lubricants în întreaga Europa, Chevron România a devenit Premium Lubricants și este singurul distribuitor autorizat al produselor Chevron pentru România și Republica Moldova.

Tehnologia avansată a lubrifiantilor Texaco – brand parte a companiei Chevron – oferă performanță în întreagă Europă printr-o gamă largă de uleiuri de motor pentru autoturisme și camioane, împreună cu o gamă foarte largă de uleiuri pentru aplicații industriale. În prezent, cu peste o sută de ani experiență în Europa, gama lubrifiantilor auto și industriali, comercializată sub brandurile Texaco®, Chevron®, Havoline®, Ursa®, HDAX® și Techron®, include uleiuri de transmisie, vaseline, uleiuri hidraulice, lichide de răcire, uleiuri pentru motoare pe gaz, uleiuri pentru turbine, uleiuri pentru transmisii industriale și compresoare.

Havoline ProDS

Suntem mândri de oamenii care lucrează în compania noastră și reușesc să ofere partenerilor cele mai bune soluții adaptate tipului de afacere pe care îl conduc, soluții personalizate pentru utilajele și condițiile specifice fiecărei activităti desfăsurate.

Având în spatele nostru o experiență de mai mult de 100 de ani în cercetare, dezvoltare și testare riguroasă în întreaga Europă, șoferii, proprietarii de camioane sau autobuze, precum și cei care desfăsoară business-uri în sectorul industrial pot fi siguri că lubrifianții Texaco pe care îi utiizează în autoturismele, camioanele, autobuzele și echipamentele industriale, operează la cel mai ridicat potențial. Pentru că lubrifianții Texaco au înglobată tehnologia de care aveți nevoie pentru a avea liniștea că echipamentele dumneavoastră beneficiază de cea mai bună protecție sau că afacerea dumneavoastră lucrează la nivelul optim de productivitate.

Prin folosirea produselor premium Texaco, combinate cu serviciile specifice de lubrifiere și cu profesionalismul angajaților noștri, Premium Lubricants reușește să ofere partenerilor servicii și produse specifice activităților lor și-i ajută să crească durata de funcționare a utilajelor, precum și în demersurile lor pentru reducerea costurilor de operare și îmbunătățirea profitabilității totale.

Noul ulei Havoline ProDS

Sedimentele care se formează pe suprafețele și componentele critice din motor creează frecare și scad performanța acestuia și influențează consumul de combustibil. Tehnologia Havoline cu Scut de Protecție ajută la protejarea componentele motorului împotriva acțiunii constante a depunerilor dăunătoare și de uzură, chiar și în condiții extreme de condus.

Produsele oferite de gama ProDS acoperă o varietate de tipuri de uleiuri, pentru a se adapta la diversele cerințe ale motorului.

Havoline ProDS

Beneficiile utilizării unui ulei de motor sintetic premium sunt numeroase, incluzând:

  • O mai bună protecție a motorului și intervale extinse de drenaj, ajutând la reducerea costurilor de întreținere și service
  • Protecție împotriva depunerilor și acumulărilor de nămol, ajutând la menținerea economiei de combustibil
  • Fluiditate la temperaturi scăzute pentru a asigura circulația rapidă a uleiului chiar și pe durata pornirilor în condiții de frig
  • Ajută la menținerea emisiilor reduse mulțumită tehnologiei SAPS scăzut (cenușă sulfatată, fosfor, sulfuri), proiectată pentru a proteja sistemele de catalizatori și de filtrare a particulelor diesel

Uleiurile de motor Havoline ProDS protejează ultima generație de vehicule dotate cu motoare cu consum redus de combustibil și emisii scăzute, incluzând motoarele hibrid. Fiind dotată cu tehnologia Deposit Shield, gama Havoline ProDS se adaptează la o varietate de condiții de conducere pentru a ajuta la protejarea motorului și a asigura cea mai bună performanță a acestuia.
Pentru informații suplimentare privind gama de uleiuri Havoline sau pentru a accesa promoția, vizitați europe.havoline.com sau www.premium-lubricants.ro.

Distribuie pe Facebook
mai multe