Cea mai tare promotie din Romania la incarcarea cu freon: 79 lei

Cea mai tare promotie din Romania la incarcarea cu freon: 79 lei
  • Procesul se realizeaza cu aparat de ultima generatie
  • uratarea si testarea instalatiei este inclusa in pret
Distribuie pe Facebook

Daca nu acum, atunci cand? Cat mai ai de gand sa astepti ca sa incarci instalatia masinii tale cu freon ca sa te bucuri de racoarea aerului conditionat? Sau cat mai vrei sa astepti minute bune inainte sa simti o adiere rece din instalatia masinii, care nu mai are destul freon ca sa faca rece repede si bine? Special pentru tine, avem o oferta incredibila, pe care nu ai cum sa o mai gasesti in alta parte: verificare, curatarea instalatiei si incarcarea cu freon la doar 79 de lei. Super-oferta limitata!

Toata lumea ii stie pe cei de la Jantenoi.ro multumita ofertelor de schimbare ale pneurilor iarna/vara foarte avantajoase, cu mult sub orice alt pret de pe piata. Iata ca s-au intors si pe timp de vara, cu o oferta imbatabila, imposibil de egalat: incarcarea instalatiei cu freon, cu aparat profesional automat, cu verificare si curatare inclusa, la doar 79 de lei - in limita a 400 de grame de freon. Fiecare 100 de grame de freon se taxeaza in plus, cu 25 de lei.

De ce sa-i alegi pe cei de la Jantenoi.ro?

In afara de pretul cel mai mic din Romania? Pentru ca ofera servicii complete, de calitate si cu echipament de ultima generatie.

Pentru serviciul de incarcare freon auto folosim un aparat profesional care permite selectarea exacta a tipului de autoturism pe care se face operatiunea de verificare si incarcare freon auto, identificarea eventualelor pierderi si cantitatea de freon auto necesara functionarii corecte a instalatiei.

Succesiv, se face indepartarea umiditatii din sistemul de AC si a impuritatilor depuse, continute de ulei. Uleiul recuperat este colectat intr-un recipient special, impreuna cu celelate impuritati.

Dupa vidarea instalatiei, in vederea indepartarii umiditatii din sistem, se efectueaza procesul de incarcare freon cu cantitatea de freon auto si ulei recomandata de producator pentru fiecare tip de autoturism in parte. Dupa verificarea si incarcarea freon se efectueaza testele de functionare, pentru verificarea parametrilor instalatiei de AC. Interventia de incarcare freon auto este recomandat sa se faca la fiecare 2 ani, si obligatoriu atunci cand intervenim asupra unei componente din sistemul de AC (radiator, conducte, compresor, etc.).

Utilizarea regulata a climatizarii permite sa-i crestem durata de viata si sa ne asiguram un confort tot anul. Sistemul de climatizare nu foloseste doar la racirea aerului din interior
in timpul verii, el permitand de asemenea dezaburirea rapida a geamurilor in timpul iernii, dar si incalzirea mult mai rapida a motorului pe ger..

Aparatul folosit in service-ul nostru de incarcare freon este de productie italiana, este cel mai complet si complex aparat profesional de incarcare freon auto. Este un aparat full automat cu un cantar de mare precizie. Presiunea este controlata de o valva solenoida intr-un sistem complet automatizat. Multe autovehicule de generatie noua sunt echipate cu un sistem de climatizare care foloseste compresoare electronice care permit un control mai bun al sistemului de climatizare al masinii in vederea limitarii consumului de combustibil si pentru asigurarea celui mai eficient mod de utilizare al acestuia.

Iata care sunt etapele pe care le vom face asupra masinii dvs. in vederea incarcarii cu freon:

1. Cuplarea aparatului la sistemul de climatizare al masinii dvs.
2. Selectarea marcii, modelului, anului de fabricatie al masinii dvs. din baza de date a aparatului de incarcare freon.
3. Prima operatiune efectuata de aparatul nostru de incarcare freon auto este aceea de a identifica prezenta freonului si uleiului din instalatia de climatizare.
4. Se trece apoi la extragerea freonului si uleiului din sistemul de climatizare. Odata cu aceasta operatiune, se indeparteaza si umiditatea din sistemul de aer conditionat precum si a impuritatilor depuse de-a lungul timpului si continute de uleiul din instalatie, care este depozitat
intr-un recipient special.
5. Dupa procesul de vidare a instalatiei AC se trece la incarcare freon auto R134a, in cantitatea specifica marcii si modelului masinii dvs.
6. In aceleasi timp, se face si umplerea automata cu ulei in cantitatea necesara, asa cum recomanda producatorul masinii.
8. Dupa verificare si incarcare freon a instalatiei de climatizare a masinii dvs,aparatul va incepe efectuarea testelor de functionare, prin verificarea parametrilor sistemului de climatizare.

SFATUL NOSTRU! Porniti climatizarea cel putin o data la 15 zile. Acest lucru va permite lubrefierea sistemului si va evita pierderea etanseitatii sistemului. Aceasta intretinere prin folosirea periodica permite evitarea efectuarii de reparatii nedorite.

Promotia este valabila doar cu programare la nr 0747698821!

Program: Luni - Sambata: 09.00 - 18.00 / Duminica : inchis

Cum se poate ajunge?
De pe soseaua Colentina se face dreapta la avion si se intra pe Soseaua Fundeni.

Furnizor: Service Roti JanteNoi.Ro

Adresa: Soseaua Fundeni 163G colt cu Strada Capreni, 60m de benzinaria MOL

Jante Noi - freon

Distribuie pe Facebook
mai multe