Comma Oil lanseaza site oficial in limba romana

Comma Oil lanseaza site oficial in limba romana
  • Comma a luat nastere in 1965
  • Uleiurile companiei se vand in peste 40 de tari
  • Produsele Comma sunt indelung testate si aprobate inainte de vanzare
Distribuie pe Facebook

Desi este un brand mai putin cunoscut in Romania, Comma Oil este un fabricant de lubrifianti auto foarte puternic si cunoscut in toata lumea. Este lider

Comma Oil este lider pe piata uleiurilor de masina si a substantelor chimice pentru intretinerea autoturismelor si a vehiculelor comerciale. Compania a anuntat acum ca a lansat site-ul oficial in 7 limbi, printre care si romana. Acum, clientii care doresc un ulei de calitate pot face simulari si isi pot cauta lubrifiantul potrivit in functie de ceea ce conduc.

Cei de la Comma Oil au relansat site-ul www.commaoil.com in 7 limbi: engleza, olandeza, norvegiana, poloneza, romana, rusa si turca. Toate informatiile despre companie si produse pot fi accesate acum in limba selectata din meniul din dreapta sus. In plus, Comma propune si un serviciu de gasire produse care functioneaza pe baza marcii si modulului detinut. In plus, tot asa puteti afla ce lichid de frana aveti nevoie, ce lichid de racire sau oricare alt ulei sau lichid din autoturismul nostru.

Pe site exista atat informatii pentru autoturisme, cat si pentru vehicule comerciale. Tot aici sunt si informatii speciale pentru distribuitori. In viitorul apropiat, va exista si o paleta cu module de instruire, ca parte a angajamentului continuu a companiei de a ajuta si instrui atat clientul, cat si personalul calificat.

Iubitorii de motorsport vor avea si ei o sectiune dedicata sporturilor cu motor. E vorba de acele sporturi in care este implicat Comma, precum GP2, Formula4, MotorSportVision si Palmersport.

Atat automobilistii, cat si atelierele pot beneficia de numerosii ani de experienta si expertiza tehnica vaste ale Comma in alegerea celor mai bune produse pentru vehiculul potrivit, pentru a-l exploata la maximum.


Comma

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Piese si Accesorii Auto DATA PUBLICĂRII: 16 August 2013