DENSO isi extinde gama de radiatoare pentru aer conditionat cu 32 de modele noi

DENSO isi extinde gama de radiatoare pentru aer conditionat cu 32 de modele noi
  • Tehnologia de sub-răcire de la DENSO: 30 la sută mai multă eficiență
  • Design compact, eficiență îmbunătățită a eficienței
  • O gamă largă de aplicații
Distribuie pe Facebook

DENSO a anunțat extinderea programului său postvânzare cu 32 de condensatoare noi ce oferă calitatea OEM, ce includ tehnologia DENSO unică de sub-răcire cu un receptor uscător (modulator) integrat. Noile condensatoare de sub-răcire sunt proiectate pentru o gamă largă de aplicații, și se pot lăuda cu un design compact cu îmbunătățiri ale eficienței de până la 30%.

Tehnologia de sub-răcire de la DENSO: 30 la sută mai multă eficiență

Condensatoarele DENSO sunt proiectate în mod specific pentru fiecare tip de vehicul, iar procesul ușor de instalare asigură integrarea fără problem a acestora în sistemul de climatizare al autovehiculului. Designul condensatoarelor de sub-răcire include două trăsături esențiale: în timp ce partea superioară constă dintr-o zonă de condensare bazată pe tehnologia multi-flux, condensatorul are un al doilea schimbător de căldură în partea inferioară care reprezintă partea de super sub-răcire. În plus, funcția receptorului uscător este integrată sub forma unui modulator pe partea laterală a condensatorului. Această construcție specializată permite îmbunătățiri ale eficienței cu aproape o treime față de condensatoarele obișnuite multi-flux.

Radiatoare DENSO

Design compact, eficiență îmbunătățită a eficienței

Tehnologia multi-flux optimizează schimbul de căldură, asigurând o condensare completă a agentului de răcire. Sistemele de aer condiționat, care funcționează pe baza unui condensator de sub-răcire, necesită mai puțin agent de răcire decât cele care sunt prevăzute cu condensatoare tradiționale multi-flow. Rezultatul este o economie a spațiului, un design de dimensiuni mai reduse în timp ce partea de super răcire a condensatorului înseamnă și faptul că funcționarea sistemului A/C poate necesita un consum de energie redus.

Partea de super răcire a condensatorului răcește și mai mult agentul de răcire lichefiat, având ca rezultat o presiune mai mică a sistemului și, prin urmare, o sarcină termică redusă asupra compresorului, ceea ce contribuie la îmbunătățiri considerabile în privința eficienței combustibilului.

O gamă largă de aplicații

Designul compact al noilor condensatoare de sub-răcire le face potrivite pentru o gamă largă de aplicații. Cele 32 de noi numere de piese includ tipurile de vehicule TecDoc, ce corespund unui număr total de 2.700.000 de vehicule. Aplicațiile includ modele produse de Audi, BMW, Citroën, Fiat, Ford, Lancia, Land Rover, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault și Volvo.

Radiatoare DENSO

Distribuie pe Facebook
mai multe