DENSO lansează gama de senzori de presiune aer-admisie

DENSO lansează gama de senzori de presiune aer-admisie
  • 11 coduri noi pentru senzori DENSO
  • Marcile japoneze sunt cele vizate
  • Senzorii sunt realizati din materiale rezistente
Distribuie pe Facebook

DENSO a lansat o nouă gamă de senzori de presiune aer-admisie (MAP), ce conține 11 coduri disponibile pentru comandă din luna ianuarie.

Noua gamă Aftermarket de senzori MAP oferă un control mai precis asupra raportului aer-combustibil, care va asigura o economie de combustibil îmbunătățită și emisii reduse pentru automobiliști.

Cele 11 coduri adăugate la programul EMS al DENSO acoperă aplicații pentru unii din cei mai importanți producători de vehicule, printre care se numără Honda, Subaru și Toyota, acoperind 119 aplicații și o flotă de 6 milioane de autovehicule.

Noile coduri sunt concepute conform specificațiilor de calitate OE și includ o serie de tehnologii destinate service-urilor auto și clienților finali. Fiind dotate cu o suprafață cu 2 straturi fabricate din gel și cauciuc, senzorii pot absorbi impacturile mai puternice și pot fi utilizați cu încredere în condiții agresive sau extreme.

Senzori Denso 2

Senzorii au o structură simplificată, cu o metodă de montare cu cip neizolat. Senzorii și cipurile circuitului sunt montate direct pe carcasa din rășină, pentru a reduce numărul de componente cât mai mult posibil. Tehnologia de prevenire a zgomotelor de pe cip asigură, de asemenea, faptul că senzorii nu necesită alte componente de prevenire a zgomotelor.

„Noii senzori vor transforma gama EMS DENSO în una dintre cele mai complete game de pe piața pieselor de schimb. În condițiile în care economia de combustibil și reducerea emisiilor se numără printre cei mai importanți factori pentru clienții finali, gama noastră de senzori MAP va pune la dispoziția service-urilor și a distribuitorilor noi oportunități de vânzare”, a comentat Fanis Kapetanakis, Manager Produs EMS DENSO Aftermarket EU.

Senzori Denso 2

Mai multe informații:
Informații detaliate cu privire gama EMS de la DENSO sunt disponibile online, pe site-ul www.denso.ro, în TecDoc sau la reprezentantul local de vânzări DENSO Aftermarket.

Senzori Denso 2

Distribuie pe Facebook
mai multe