Dunlop lanseaza StreetResponse 2, un pneu dedicat masinilor mici

Dunlop lanseaza StreetResponse 2, un pneu dedicat masinilor mici
  • Pneul este disponibil pe 13, 14 si 15 inch
  • Are o durata de viata mai buna cu 10% fata de prima versiune
  • StreetResponse 2 contribuie la un consum redus
Distribuie pe Facebook

Producatorul de anvelope Dunlop bifeaza in istoricul companiei inca o anvelopa de calitate, special destinata autoturismelor de talie mica. Aceasta raspunde nevoilor pe care producatorii de automobile le cauta de la un pneu, dar este si o solutie pentru posesorii de masini care cauta calitate si rezistenta in timp.

Unul dintre cei mai mari producatori de anvelope de inalta si ultra-inalta performanta din lume, Dunlop, a lansat astazi pe piata din Europa un nou pneu dedicat masinilor de mici dimensiuni. Aceasta anvelopa se numeste StreetResponse 2 si targeteaza masinile din clasa micro, sub-compacta si compacta.

Noul pneu Dunlop StreetResponse 2 este proiectat pentru a rula in siguranta in conditii de carosabil uscat, cat si in zonele cu suprafata umeda. Dunlop promite o distanta de franare redusa, dar si o durata de viata mai mare decat prima generatie de StreetResponse.

"Cand am dezvoltat anvelopa StreetResponse 2, am vrut sa fim siguri ca livram o anvelopa Dunlop, cu toate calitatile si capabilitatile pe care aceasta le presupune", a spus Guillaume Carli, Brand Manager Dunlop EMEA. "Astfel am livrat o buna aderenta atat in conditii de carosabil umed cat si in conditii de carosabil uscat, imbinand eforturile continue depuse de inginerii Dunlop cu livrarea unor anvelope care sa fie utilizate fara compromis."

Street Response

Noua anvelopa Dunlop este special realizata pentru a-i ajuta pe conducatorii auto sa faca fata cat mai bine conditiilor de carosabil umed. Astfel, designul are o noua forma a cavitatii anvelopei, cu o amprenta cat mai rotunjita, a fost dezvoltata pentru a taia cat mai eficient peliculele de apa de pe surafata carosabila, in timp ce un profil optimizat al benzii de rulare, desenat cu caneluri circumferentiale largi, ajuta la absorbtia apei de pe suprafata de rulare. Pentru a veni si mai mult in sprijinul aderentei pe carosabil umed, au fost proiectate caneluri laterale multiple pentru a evacua apa din banda de rulare. Tehnologiile folosite aici ajuta la reducerea potentialului de acvaplanare si la scurtarea distantelor de franare pe carosabil umed fata de predecesoarea sa.

Multa lume nu stie ca aproximativ 92% din accidente se produc pe carosabil uscat. Pe suprafete uscate, anvelopa Dunlop StreetResponse2 este echipata cu o nervura centrala solida, care asigura o aderenta sporita la manevrele laterale. Lamelele si canelurile multiple de pe suprafata benzii de rulare asigura o aderenta sporita si o buna performanta a franarii pe carosabil uscat, in timp ce constructia generala a anvelopei si greutatea ei scazuta ii confera o rezistenta la rulare mai mica.

Street ResponseNoua anvelopa StreetResponse 2 este disponibila in 3 dimensiuni: 13, 14 si 15 inch. Noul pneu Dunlop imbina rezistenta, franarea excelenta si manevrabilitate pe carosabil umed si uscat, pentru un plus de siguranta in trafic.

Distribuie pe Facebook
mai multe