Echipeaza-ti masina cu o camera de bord, pentru o iarna lipsita de evenimente neplacute

Echipeaza-ti masina cu o camera de bord, pentru o iarna lipsita de evenimente neplacute
  • Reduceri masive de Black Friday
  • Camere auto de la 99 de lei
Distribuie pe Facebook

Chiar daca vremea calda se incapataneaza sa mai ramana cateva zile prin tara noastra, sezonul rece se apropie. Odata cu venirea lui, traficul se ingreuneaza iar riscul de accidente creste simtitor. Tocmai de aceea ai nevoie de o camera auto care sa-ti fie alaturi in cazul unui incident neplacut in trafic.

Orice conducator auto stie ca odata cu venirea lunii noiembrie trebuie sa-si pregateasca masina pentru sezonul rece. De la anvelopele de iarna, verificarea instalatiei de climatizare si a bateriei sau achizitionarea de stergatoare la rezolvarea petelor de rugina, verificarea ambreiajului sau curatarea grilei radiatorului.

Tot acum este momentul sa te gandesti si la o camera de bord, daca nu ai deja una. Acest gadget, atat de popular in Statele Unite ale Americii dar si in alte tari europene si din Asia, se va dovedi folositor mai ales in cazul incidentelor din trafic, care se inmultesc simtitor odata cu venirea iernii.

Inainte sa te pui pe cautat camere auto, trebuie sa te gandesti mai intai la cateva aspecte. Spre exemplu, ce dimensiuni vrei sa aiba, cat de mare sa fie display-ul, ce unghi de captare vrei sa aiba, ce calitate sa aiba filmarea, daca vrei o camera care sa poata filma si pe timp de noapte etc.

De-abia dupa ce ti-ai stabilit niste prioritati poti intoarce pe toate partile ofertele site-urilor de profil. Ca sa iti usuram munca, iti propunem sase camere auto cu pret accesibil si specificatii de top. In plus, peste cateva zile este Black Friday, asa ca ai face bine sa te grabesti daca vrei sa prinzi cele mai bune oferte valabile in perioada 15-17 noiembrie.

iUni Dash 02 - acum la doar 99 de lei

Camere auto iUni si DOD

Pentru acest pret bomba poti achizitiona una dintre cele mai noi modele de camere auto de la iUni. Camera poate filma la o rezolutie Full HD 1080p la 30 de cadre pe secunda si la un unghi de 140 de grade. Display-ul este de 1.55 inch si multumita senzorului de miscare, camera poate inregistra doar cand sesizeaza miscare.

Ca tot am pomenit, inregistrarea se face in bucla iar camera este echipata si cu un senzor G pentru protectia filmarii. Asta inseamna ca daca are loc un incident in timpul inregistrarii, accident sau franare brusca, camera salveaza si protejeaza filmarea automat.

Camere auto iUni si DODCamere auto iUni si DOD

Ai un slot card Micro SD, in care poti sa pui carduri cu memorie de maxim 32 GB, dar si un port USB 2.0.

iUni Dash P818 - tot la 99 de lei

Camere auto iUni si DOD

La acelasi pret ai si camera iUni P818 care inregistreaza audio-video la o rezolutie HD de 1280x720p. Unghiul de filmare este ceva mai strans, masurand 120 de grade, insa display-ul este ceva mai generos (2.5 inch) decat al camerei anterioare.

Camere auto iUni si DODCamere auto iUni si DOD

Si aceasta este dotata cu senzor G si senzor de miscare, dar si cu trei leduri pentru filmare pe timp de noapte. Memoria maxim suportata este de 32 GB si in cazul lui Dash P818.

DOD ONE - de la 894 la 499 de lei

Camere auto iUni si DOD

Daca vrei o camera compacta si performanta, DOD ONE este alegerea perfecta. Aceasta poate inregistra audio-video la o rezolutie reala Super Full HD 2034x1296p, la 30 de cadre pe secunda, iar imaginea este captata la un unghi ultra-larg de 150 grade.

Display-ul masoara 1.5 inch iar tehnologia avansata WDR 2.0 permite o calitate video uimitoare in orice lumina si expunere echilibrata in orice conditii. Obiectivul realizat din sase straturi de sticla ofera o imagine curata si nedistorsionata iar senzorul G salveaza si protejeaza filmarea in cazul unui incident.

Camere auto iUni si DOD

Camera se poate atasa foarte usor, cu un suport adeziv 3M, pe parbrizul masinii si poate fi conectata la o sursa de alimentare de 12 sau 24 de volti.

DOD LS500W

Camere auto iUni si DOD

Camera DOD LS500W permite filmari Full HD la 1080p si are senzor de imagine SONY STARVIS CMOS. Daca aruncam o privire peste specificatii iese in evidenta lentila Sharp 6G, senzorul G tridimensional, procesorul GPS cu viteza de 10 Hz, display-ul de 3 inch, filtrul polarizat, unghiul de filmare de 145 de grade pentru camera principala si 140 de grade pentru cea secundara sau tehnologia WDR 2.0.

Camere auto iUni si DOD

Te vei bucura sa auzi ca aceasta camera auto are si functie de supraveghere in parcare, cu mod imbunatatit care incepe sa filmeze automat la 10 minute dupa parasirea vehicului. Cand te pui in miscare, camera trece la modul obisnuit, de inregistrare in bucla.

In ceea ce priveste cardul de memorie, DOD LS500W suporta carduri micro SD cu capacitate maxima de 128 GB.

Camere auto iUni si DOD

Vezi o filmare facuta cu DOD LS500W aici si aici.

DOD RX400W - reducere de 700 de lei

Camere auto iUni si DOD

Cu ocazia Black Friday si camera DOD RX400W beneficiaza de o reducere substantiala. Camera filmeaza la rezolutie Full HD de 1920x1080p, are un senzor de imagine SONY STARVIS CMOS, lentila Sharp 6G, senzor G tridimensional care salveaza automat filmarea in caz de accident, display de 4.3 inch, procesor GPS cu viteza de 10 Hz, tehnologie WDR 2.0 si filmeaza la un unghi de 140 de grade.

Camere auto iUni si DODCamere auto iUni si DOD

In plus, suporta atasarea unei camere de marsarier pentru ca parcarea sa devina floare la ureche.

Vezi o filmare facuta cu DOD RX400W aici.

DOD RC400S - 899 lei de Black Friday

Camere auto iUni si DOD

O alta camera auto ce poate inregistra audio-video la calitate Full HD (1080p) este DOD RC400S. Senzorul de imagine SONY STARVIS CMOS si lentila Sharp 6G, ultra-usoara cu diafragma f/1,6, garanteaza filmari clare si o imagine fara deformari iar unghiul larg de filmare (145 grade) surprinde tot ce ai nevoie.

Camere auto iUni si DOD

Si RC400S este dotata cu senzor G care protejeaza filmarile, dar si cu GPS care inregistreaza traseul parcurs si viteza de deplasare a autovehicului. Procesorul GPS cu viteza de 10 Hz inregistreaza date mai precise si permite inregistrarea traseului pe o harta in timp ce vizionezi filmarea in DOD player.

Camere auto iUni si DOD

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze Camere auto iUni si DOD
mai multe
Publicat în categoria: Piese si Accesorii Auto DATA PUBLICĂRII: 12 Noiembrie 2019