Esti un mecanic adevarat? Fa testul despre bujii si DENSO te premiaza!

Esti un mecanic adevarat? Fa testul despre bujii si DENSO te premiaza!
  • 1876 - apare primul motor cu 4 timpi
  • DENSO a inventat in 1997 prima bujie cu electrod de iridiu
  • 19 repere DENSO Iridium TT
Distribuie pe Facebook

Vrei sa faci parte din "The League of True Mechanics"? Fa testul despre bujiile auto si castiga premii de la DENSO. Raspunde la un chestionar cu 10 intrebari si intri automat in competitie!

DENSO vrea sa-i recompenseze pe cei mai buni mecanici asa ca porneste o campanie interesanta cu premii si discounturi. DENSO ii invita pe mecanici de toate varstele sa se inscrie pe DensoPromo.ro si sa-si testeze cunostintele despre bujii, trecand printr-o serie de teste si cursuri pentru a beneficia de o multime de premii si pachete de bujii cu scanteie.

Alatura-te campaniei "The League of True Mechanics" si pe Facebook, acolo unde gasesti articole interesante care te vor ajuta sa raspunzi corect la intrebarile chestionarului. Intrebarile sunt despre motoarele cu ardere interna si despre aprinderea cu bujii conventionale cu scanteie.

Bujia este unul din cele mai importante elemente ale motorului, deoarece fara scanteie explozia din motor nu se poate face la un motor pe benzina. Iar daca bujia nu este de calitate superioara, folosind cele mai noi tehnologii, aprinderea se va face ineficient ceea ce duce la un consum mai mare.

Mai multe informatii gasesti pe www.densopromo.ro

DENSO Iridium TT

Distribuie pe Facebook
mai multe