Firestone lanseaza noua anvelopa Roadhawk, un produs ideal si accesibil pentru piata romaneasca

Firestone lanseaza noua anvelopa Roadhawk, un produs ideal si accesibil pentru piata romaneasca
  • Intre 15 si 19 inch vor fi disponibile anvelopele
  • Clasificare A pentru aderenta pe carosabil umed
  • Clasificare C pentru consum de carburant
Distribuie pe Facebook

Atunci cand vine vorba de siguranta, anvelopele de pe masina noastra reprezinta cel mai important element. Dar piata este plina de modele si branduri diferite, asa ca soferului ii este greu sa aleaga cea mai buna varianta. De acum intra pe piata si celebrul producator Firestone cu noua anvelopa de vara Roadhawk. Care promite ceva nou: o longevitate crescuta.

Segmentul anvelopelor de mijloc este unul destul de disputat. Producatori precum Klebber, BF Goodrich, Falken, Toyo sau Kumho se lupta ca sa le ofere soferilor toate nevoile la un pret decent. Cel mai nou intrat in joc pe piata anvelopelor de vara cu pret de mijloc este Roadhawk, un produs oferit de producatorul american de anvelope, Firestone.

Firestone se mandreste cu Roadhawk si spune ca este o anvelopa de vara care a primit calificativul A, cel mai bun, pentru aderenta pe carosabil umed, dar a mai primit si certificarea nemtilor de la TUV SUD, care au supus-o la teste si au spus ca este un produs de calitate certificat de ei.

Firestone Roadhawk

Conform celor de la TUV, Roadhawk are doua mari calitati fata de pneurile oferite de concurenta: se comporta cel mai bine la franarea pe carosabil umed din segmentul de mijloc si isi pastreaza performantele timp indelungat. De obicei, anvelopele care se comporta bine la aderenta si franare au o durata de viata mai scurta. Nu insa si Roadhawk, ce promite sa reziste mai multi ani in aceleasi conditii, ceea ce inseamna ca soferii se vor bucura de siguranta mai multi timp pentru banii dati pe anvelope.

Noua anvelopa Firestone Roadhawk este momentan oferita in diverse dimensiuni care acopera majoritatea automobilelor normale, de la cele de oras pana la cele de tip VAN sau SUV, fiind cuprinse intre 15 si 19 inch.

Si noi am testat anvelopa Roadhawk pe un circuit special amenajat, avand ocazia sa facem comparatie cu pneurile din concurenta directa. Anvelopele au fost supuse la trei teste: franarea pe carosabil uscat in regim de urgenta, conditiile de acvaplanare si aderenta pe carosabil umed. In toate cele trei situatii am reusit sa ne convingem direct de la volanul masinilor echipate cu diverse anvelope ca acest nou produs de la Firestone se comporta cel mai bine in cazuri extreme.

Firestone Roadhawk

Firestone RoadhawkFirestone Roadhawk

Am facut si un traseu la bordul masinilor echipate cu aceste anvelope si, desi in regim de conducere obisnuita nu poti sesiza avantajele unui pneu, am observat un alt atuu: este o anvelopa extrem de silentioasa la viteze mari.

Soferii trebuie insa sa stie ca diferenta dintre anvelope se face atunci cand nu te astepti, atunci cand ai nevoie mai mare, cand se intampla ceva si trebuie sa reactionezi rapid. De exemplu, esti pe autostrada atunci cand ploua si iti iese un caine in fata - un scenariu, din pacate, foarte plauzibil in Romania. Daca ai anvelope de calitate slaba, netestate de diverse autoritati in domeniu, s-ar putea sa pierzi controlul masinii cand vrei sa eviti obstacolul. Insa, daca masina ta este echipata cu niste pneuri de calitate, poti pastra controlul masinii intr-o situatie de urgenta si sa eviti un accident grav.

Un lucru este clar: anvelopele de calitate salveaza vieti.

Cumpara anvelope Firestone Roadhawk de pe www.PieseAuto.ro

Firestone Roadhawk

Firestone Roadhawk

Firestone Roadhawk

Firestone Roadhawk

Firestone Roadhawk

Firestone Roadhawk

Firestone Roadhawk

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (35) Poze Firestone Roadhawk
mai multe