Iata la ce se reduce pretul de 1 Aprilie, chiar daca benzina s-a scumpit!

Iata la ce se reduce pretul de 1 Aprilie, chiar daca benzina s-a scumpit!
Daca ai o masina si iti place sa ai grija de ea, ti-am pregatit o lista de reduceri pentru perioada urmatoare. Ai la dispozitie reduceri serioase la piese, accesorii sau servicii auto, iar noi iti garantam ca aceste promotii sunt reale. Chiar daca benzina si motorina s-au scumpit, noi iti aducem o veste buna: sunt si lucruri care acum sunt mai ieftine!
Distribuie pe Facebook

Vom incepe cu ceva care nu este la reducere. Ci este complet GRATIS. Cei de la Concept Car Service iti ofera pana pe 10 aprilie un pachet intreg de 10 servicii GRATUITE! Aceste servicii includ spalatorie, dar si verificari amanuntite, inclusiv diagnoza electrica.

Cauti un service de calitate cu servicii profesionale si preturi accesibile? Bazy Auto Serv iti ofera 10% reducere la piese si manopera, in timp ce MIDOCAR ii asteapta pe posesorii de Volkswagen si Audi cu o serie de reduceri interesante. Iar daca cumva ai probleme cu turbina motorului tau, Auto Quick ti-o reconditioneaza acum la un pret special!

Bazy Auto Serv iti propune o reducere de 10% si la un reglaj geometrie roti pe cel mai performant stand 3D din tara. Daca ti-ai pus pneuri noi pe masina sau vrei sa te pui la drum si sa ai grija de masina ta, nu strica sa-ti aranjezi unghiurile rotilor tale!

Tot pe piata serviciilor, JanteNoi vine cu o oferta greu de refuzat: daca inca ai pneurile de iarna montate pe jante, poti face acum schimbul complet la numai 29 de lei, adica cu o reducere de 71%!

In caz ca esti in cautarea unui set de jante din aliaj de calitate, acum poti sa achizitionezi jantele OZ, MSW sau Sparco cu o reducere de 10%! Si daca te gandesti ca un set de calitate ajunge la un pret destul de piperat, reducerea se va simti cu adevarat. Aceeasi reducere ti-o ofera pentru jante si cei de la Anveloshop, care au o oferta variata.

Posesorii de autoturisme care necesita piese, trebuie neaparat sa verifice oferta de reduceri care este limitata. Magazine precum Bazy Auto Serv, MotorVIP, AutoA Magazin, AutoToff, StoAuto, AutoHUT, Autoscan, Manuale Auto si Everest vin in intampinarea nevoilor tale cu reduceri de minimum 10% la toata gama de piese auto, pentru orice buzunar si orice model de masina detinuta.

Vrei mai multi cai? Nicio problema! TCM Turbo iti ofera 15% reducere la orice pret din lista pentru softurile Stage 1 de pe site. Iar Racing Code si Exelixis iti propun reduceri masive la testarile pe standul dyno, dar si oferte speciale pentru tuning de performanta.

Daca cumva vrei sa vopsesti piese ale masinii, masina intreaga sau cateva elemente, poti apela la promotia celor de la Hidro-Transfer sau Perfect Paint. Aici ai reducere 10% sau 15% la vopsire!

Pentru cei care vor piese si accesorii de tuning, avem o lista intreaga de magazine care ofera reduceri substantiale. KITT Romania, Pilot Power Tuning, Tim Tuning, C&O Tuning, Horguem Tuning, Racing Nick, Suspensie-Sport, Ta-Technix si Bravus Tuning au reduceri pentru intreaga gama de piese comercializate sau pentru anumite repere. Intra si tu aici ca sa vezi despre ce reduceri e vorba, poate acum e momentul sa-ti dotezi masina cu ceea ce ti-ai dorit de multa vreme!

Iubitorii de muzica si multimedia in masina se pot bucura acum de reduceri din partea celor de la ACScarAudio, Navigatii Dedicate, DVD-Navigatii, CameraAuto.ro, Focal Shop, VUUM si Tornado Shop de reduceri serioase disponibile doar in perioada urmatoare.

La final, dupa ce ai terminat cu piesele de pe masina, nu strica sa tragi o fuga la detailing. ExpertDetailing iti ofera 10% reducere la orice serviciu pe care il au, astfel incat sa te bucuri din nou de aspectul masinii tale exact asa cum a iesit din fabrica.

Iti place adrenalina si viteza? Sky Karting, Monster Trucks Romania si Autocross Arena iti ofera 10% reducere la orice plimbare pe care o vei face pe circuitul lor cu masinile puse la dispozitie de ei!

Si daca esti cu adevarat un pasionat de masini adevarat, e clar ca trebuie sa te imbraci ca atare. Zorile Store si Grandprix Originals iti ofera 10% reducere la o serie mare de articole, atat de vara, cat si pentru sezonul rece. Intra sa verifici oferta, nu se stie niciodata cand gasesti ceva ce cautai de mult la un pret imbatabil!

Distribuie pe Facebook
mai multe