La ce sunt bune pragurile pentru masinile de tip SUV?

La ce sunt bune pragurile pentru masinile de tip SUV?
Mofturi de aspect sau utile? Scumpe sau ieftine? Se potrivesc pe orice sau doar pe masinile inalte? Mai jos incercam sa iti aratam la ce sunt bune pragurile suplimentare destinate masinilor de teren sau SUV-urilor.
Distribuie pe Facebook

Cu referire la caracteristicile si avantajele masinilor SUV, Sport Utility Vehicle, s-au scris de la lansarea acestora si pana in prezent diverse articole, dezbatandu-se de la denumirea acestora care include trei termeni oarecum antagonici, la performantele si in special la abilitatile si beneficiile acestei categorii de masini. Un SUV este la fel de performant ca o masina normala, confera stabilitate la drum in conditii normale si poate fi la fel de rapid ca o masina sport. In plus, atunci cand vine vorba de teren accidentat usor sau greu, e clar ca la bordul unui SUV te poti descurca mai bine decat atunci cand conduci un automobil obisnuit.

De ce am pune praguri suplimentare pe un SUV? In primul rand ca arata bine si in al doilea rand ca ne ajuta in diverse situatii. Atat cand mergem in teren accidentat, sa nu zgariem masina pe dedesubt, dar si cand coboram sau urcam in masina si putem sa punem piciorul pe prag precum pe o scara. Dotarea SUV-urilor cu praguri este menita a schimba aspectul masinii, pragurile SUV reprezentand elemente ornamentale dar si deosebit de utile, care conving prin functionalitatile lor practice si prin designul atractiv. Linia caracteristica a designului pragurilor SUV asigura un dinamism elegant si continuu oricarui tip de masina pe care acestea se afla montate.

Praguri SUVPraguri SUV

Praguri SUV

Combinand confortul si siguranta, pragurile SUV asigura sustinerea pasagerilor la urcarea sau coborarea din masina iar materialele din care sunt fabricate (otel inoxidabil, aluminiu si PVC) ofera protectie impotriva alunecarii la momentul la care sunt accesate de pasageri.

In conditii meteorologice sau de drum nefavorabile, pragurile SUV isi asigura utilitatea prin protejarea masinii impotriva murdariei, fiind totodata usor de curatat si intretinut. Putand fi destinate ca si echipamente complementare oricaror tipuri de masini, pragurile sunt usor de instalat si aduc un plus de stil si elegant.

Daca vrei sa-ti dotezi SUV-ul cu astfel de praguri, verifica oferta celor de la www.accesoriiautotuning.ro

Praguri SUVPraguri SUVPraguri SUV

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Praguri SUV
mai multe