MICHELIN Alpin 4 si parerea celor de la ADAC Germania despre anvelopa

MICHELIN Alpin 4 si parerea celor de la ADAC Germania despre anvelopa
Pentru al treilea an consecutiv, anvelopele MICHELIN Alpin 4 obtin cel mai inalt calificativ in cadrul testelor realizate de ADAC, asociatia auto germana. Calificativul acordat evidentiaza performantele acestei game de anvelope (dimensiuni disponibile cuprinse intre 14 si 17 inch) in conditii de iarna.
Distribuie pe Facebook

In cadrul testelor realizate de Allgemeiner Deutscher Automobil-Club (ADAC), cel mai mare club auto din Europa, avand peste 17 milioane de membri, anvelopa MICHELIN Alpin 4 s-a clasat pe primul loc in ceea ce priveste performantele totale la dimensiunea 165/70 R14 T si pe locul al doilea la dimensiunea 205/55 R16 H, ambele anvelope primind calificativul "Bun". Studiul comparativ a inclus 15 marci de anvelope de iarna cu dimensiunea 165/70 R14 T si 16 marci diferite pentru dimensiunea 205/55 R16 H.

MICHELIN Alpin 4 si parerea celor de la ADAC Germania despre anvelopa

Criteriile de evaluare ADAC au vizat aderenta pe suprafete umede, uscate, acoperite cu zapada sau gheata si longevitatea, un domeniu in care anvelopa MICHELIN Alpin 4 a primit cele mai mari note si calificativul "Foarte bun", la ambele dimensiuni testate.

MICHELIN Alpin 4 reuseste sa echilibreze in mod eficient siguranta si longevitatea. Conform strategiei MICHELIN Total Performance, aceasta anvelopa ofera siguranta optima pe suprafete umede, gratie distantelor mai scurte de franare. In aceste conditii, o anvelopa trebuie sa dispuna de performante multiple deoarece ruleaza la temperaturi diferite si pe diferite tipuri de suprafete, respectiv uscate, umede, acoperite cu gheata sau zapada.

Acesta a fost cel de-al treilea an consecutiv in care gama de anvelope MICHELIN Alpin 4 a obtinut rezultate excelente, dupa testele realizate in 2010, cu anvelope avand dimensiunea 225/45 R 17 H, si in 2011, cu anvelope avand dimensiunile 175/65 R 14 T si 195/65 R 15 H.

MICHELIN Alpin 4 si parerea celor de la ADAC Germania despre anvelopa

Despre Michelin Group si Michelin Romania
Dedicata pentru imbunatatirea mobilitatii durabile, Michelin creeaza, produce si comercializeaza anvelope pentru fiecare tip de vehicul, inclusiv avioane, automobile, biciclete, utilaje industriale, echipamente agricole, camioane grele si motociclete. Michelin are 115.000 de angajati in mai mult de 170 de tari si opereaza in 69 de situri de productie in 18 tari din cinci continente. Compania publica, de asemenea, ghiduri de calatorie, ghiduri pentru hoteluri si restaurante, harti si atlase rutiere si ofera si servicii electronice ce sprijina mobilitatea, pe ViaMichelin.com. Operatiunile de cercetare si inovare sunt in curs de dezvoltare si luate in ingrijire in centre de tehnologie din Asia, Europa si America de Nord.

Grupul Michelin si-a inceput activitatea in Romania in august 2001. In prezent, Michelin are in Romania aproape 3000 de angajati, 3 uzine, 2 la Zalau si una la Floresti si o retea comerciala. Incepand cu anul 2005, Romania a devenit centru regional pentru operatiunile comerciale ale Grupului Michelin in Albania, Bulgaria, Croatia, Federatia Bosniei si Hertegovinei, Macedonia, Muntenegru si Serbia.


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Piese si Accesorii Auto DATA PUBLICĂRII: 24 Octombrie 2012