MICHELIN lanseaza Alpin 6, probabil cea mai buna anvelopa de iarna a momentului

MICHELIN lanseaza Alpin 6, probabil cea mai buna anvelopa de iarna a momentului
  • Ofera cea mai buna tractiune si acceleratie pe zapada
  • Cea mai mica distanta de franare pe suprafata acoperita de zapada
  • Disponibila cu dimensiuni cuprinse intre 15 si 17 inch
Distribuie pe Facebook

MICHELIN lanseaza si in Romania noul pneu de iarna performant, Alpin 6. Anvelopa premium se afla deja la cea de-a 6-a generatie si promite sa fie cea mai buna anvelopa de iarna, disponibila cu dimensiuni cuprinse intre 15 si 17 inch.

Orice sofer care isi doreste performanta si siguranta fara compromisuri pe timp de iarna are de acum o varianta noua: MICHELIN Alpin 6, noul jucator pe piata anvelopelor premium. Urmasul lui Alpin 5 promite sa fie cea mai buna alegere pentru sezonul rece, oferind o tehnologie de ultima ora in domeniul anvelopelor.

Alpin 6 MICHELIN

Dupa milioane si milioane de kilometri de teste, atat in laborator cat si in conditii reale de drum, Michelin a lansat pneul suprem de iarna, Alpin 6. Datorita tehnologiei EVER GRIP, anvelopa isi pastreaza performantele in timp chiar si dupa o uzura mai mare, iar acest lucru inseamna siguranta chiar si dupa mai multi ani si kilometri de rulare. Profilul pneului a fost gandit astfel incat odata cu uzura, sa apara blocuri noi in suprafata de rulare care sa compenseze blocurile uzate, practic dand nastere la o anvelopa care evolueaza in timp si nu isi pierde calitatile.

MICHELIN Alpin 6 reuseste sa aiba cea mai mica distanta de franare pe suprafata acoperita de zapada, conform testelor TUV SUD, cu aproape 6 metri mai putin decat urmatorul competitor premium. Aceeasi autoritate in domeniu a confirmat si ca Alpin 6 ofera cea mai buna tractiune si acceleratie pe zapada in conditii de rulare, iar DEKRA a confirmat ca anvelopa are cea mai buna longevitate fata de competitia directa.

Anvelopele MICHELIN Alpin 6 sunt disponibile in Romania cu dimensiuni cuprinse intre 15 si 17 inch ca diametru, si cu latimi cuprinse intre 185 si 225, acoperind cea mai mare parte a automobilelor. Gasesti toata gama de anvelope pe www.Michelin.ro

Alpin 6 MICHELIN

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Alpin 6 MICHELIN
mai multe