MICHELIN lucreaza cu Peugeot pentru a dota modelul 308 cu pneuri performante

MICHELIN lucreaza cu Peugeot pentru a dota modelul 308 cu pneuri performante
  • Noul Peugeot 308 va fi dotat cu MICHELIN Energy Saver+ si Pilot Sport 3
  • Dimensiunile disponibile din fabrica pentru Peugeot 308 sunt cuprinse intre 15 si 18 inch
  • Principalele caracteristici ale pneurilor sunt economia de carburant, rezistenta si performanta
Distribuie pe Facebook

Francezii de la MICHELIN, impreuna cu oficialii de la grupul PSA Peugeot Citroen, au incheiat un parteneriat strategic care are ca scop dotarea modelului 308 cu pneuri performante.

MICHELIN va dota de acum modelul 308 cu anvelope realizate de catre fabrica franceza. E vorba de modelul MICHELIN Energy Saver + care se va gasi in dimensiuni de 15 si 15 inch, si modelul MICHELIN Pilot Sport 3 care va fi pe autoturisme in doua marimi, de 17 si 18 inch.

Mike Bundick, OE Marketing Director, Michelin: "Parteneriatul strategic incheiat intre echipele Michelin si PSA Peugeot Citroen se concretizeaza astazi in noul Peugeot 308. Anvelopele MICHELIN Energy Saver + de 15 si 16 inch si anvelopele MICHELIN Pilot Sport 3 de 17 si 18 inch sustin performantele acestui vehicul din punct de vedere al aderentei si al manevrabilitătii. Astfel, anvelopele joaca un rol extrem de important in imbunatatirea eficientei energetice, oferind in acelasi timp o siguranta remarcabila si un randament kilometric sporit. Per total, acesta este rezultatul strategiei Michelin Total Performance."

Laurent Cléro, Technical Account Manager responsabil pentru dezvoltarea anvelopelor Michelin pentru noul Peugeot 308: "Specificatiile deosebit de ambitioase formulate de PSA Peugeot Citroen pentru noul model 308 s-au concentrat asupra a trei caracteristici de performanta. Prima dintre acestea o constituie dinamica vehiculului, respectiv manevrabilitatea, precizia si confortul in deplasare. Cea de-a doua caracteristica de performanta vizeaza eficienaa energetica a anvelopei, conceputa special pentru a corespunde greutatii scazute a vehiculului si destinata sa reduca emisiile de dioxid de carbon. Cea din urma caracteristica vizeaza siguranta, distanta de franare fiind mai redusa."

MICHELIN Total Performance reprezinta strategia de dezvoltare a anvelopelor – pentru fiecare segment de piata – care ofera si mai multe performante. Michelin concepe si produce anvelope care combina siguranta in toate conditiile de deplasare (pe carosabil uscat si umed, la deplasarea in linie dreapta sau in viraje), eficienta crescuta a consumului de carburant si randamentul kilometric sporit, o preocupare majora a consumatorului datorita impactului pe care acesta il are asupra costurilor totale pe care le implica vehiculul.

MICHELIN Peugeot 308

Distribuie pe Facebook
mai multe