MICHELIN Primacy 3 si Pilot Sport 4, anvelope de top in testele ADAC si AMS

MICHELIN Primacy 3 si Pilot Sport 4, anvelope de top in testele ADAC si AMS
  • Cea mai buna anvelopa sport testata de AMS
  • Primacy 3, considerata excelenta de ADAC
Distribuie pe Facebook

Publicatiile auto de renume din Germania si autoritatile in domeniul sigurantei fac teste ale anvelopelor in fiecare an pentru a determina care este cel mai bun pneu din fiecare categorie.

Revista germana Auto Motor & Sport i-a acordat calificativul "Lider Incontestabil" anvelopei MICHELIN Pilot Sport 4, in urma testelor prezentate in paginile revistei in iarna 2018. Pneul MICHELIN a fost singura anvelopa "foarte recomandata" pentru ca a obtinut cel mai mare scor pe carosabil umed, adica franare, manevrabilitate ai aderenta laterala, dar si cel mai mare scor pe carosbil uscat la franare, manevrabilitate si schimbarea benzii.

O alta publicatie germana, AutoZeitung, a considerat anvelopa MICHELIN Pilot Super Sport 4 "Cea mai buna in test": "Pe umed (n.a. carosabil umed), Michelin este cu adevarat de top! Nivel foarte ridicat de aderenta, extrem de precisa - absolut sigura!". Cea mai scurta distanta de franare pe uscat si manevrarea precisa sunt de asemenea evidentiate. De la lansare, Michelin PS4 a fost castigatoare de 6 ori in test!

ADAC si AMS

ADAC a confirmat pozitia de lider si a gamei Primacy, inca din 2015, Primacy 3 reusind sa obtina calificative pozitive. De exemplu, MICHELIN PRIMACY 3 este clasat primul din cele 16 anvelope si este evaluat „GUT”, cel mai mare grad acordat de ADAC. MICHELIN Primacy 3 atinge cel mai bun rezultat al testului cu nota „foarte recomandat” cu 68% din nota globala (Touring, editia martie 2018).

Concluzia expertilor: anvelope foarte bine echilibrate, bune in toate domeniile relevante de siguranta, longevitate buna.

MICHELIN PRIMACY 4, urmatoarea generatie a seriei MICHELIN PRIMACY, continua sa mentina acest nivel ridicat de performanta, dar sa il si extinda oferind un nivel foarte ridicat de aderenta pe carosabil umed, de la primul kilometru pana la ultimul kilometru, fara a compromite longevitatea.

ADAC si AMS

Distribuie pe Facebook
mai multe