Motoarele primesc bunatati de la Federal-Mogul: etansarile Coriuseal si Coriusim

Motoarele primesc bunatati de la Federal-Mogul: etansarile Coriuseal si Coriusim
  • Federal-Mogul Motorparts extinde gama PAYEN® cu noi tehnologii avansate de etansare a garniturilor
  • Coriusim contribuie la reducerea consumului de ulei
  • Coriuseal, etansare cu ajutorul unui elastomer
Distribuie pe Facebook

Federal-Mogul Motorparts, divizia Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML), lanseaza noi tehnologii performante de etansare, Coriuseal™ si Coriusim™, sub marca PAYEN®, care îmbunatatesc performanta si sunt prietenoase cu mediul înconjurator.

Coriuseal ofera o solutie de etansare superioara prin intermediul unui elastomer de înalta performanta care îmbunatateste rezistenta la temperatura si abraziune si sporeste productivitatea si durata de viata a etansarii. De asemenea, noua tehnologie ofera consumatorilor o garnitura durabila, extrem de performanta, pe care tehnicienii o pot înlatura si asambla cu usurinta. Coriuseal îmbunatateste protectia garniturii împotriva miscarii termice dintre chiulasa si blocul motor, prin intermediul învelisului sau de politetrafluoretilena (PTFE, Teflon). Învelisul PTFE îmbunatateste si proprietatile antifrictiune ale Coriuseal, ajuta la reducerea uzurii garniturii si creeaza un produs mai fiabil si cu o durata mai lunga de viata. Coriuseal este proiectat special pentru a furniza o etansare ridicata, de la momentul pornirii motorului, aceasta realizându-se printr-un învelis fin, de suprafata, al garniturii, care împiedica gazele ce trec de alezaje sa patrunda în sistemul de racire.

Noua tehnologie Coriusim de la PAYEN ajuta la minimizarea distorsiunii alezajelor, pentru a reduce consumul de ulei si pentru a optimiza performanta segmenţilor de piston. Specificatiile sale de proiectare, care nu includ solventi organici, ofera produsului Coriusim posibilitatea de a înlocui tehnologia Astadur pentru componentele OE/OES.

Coriusim / Coriuseal

“Noile garnituri Coriusim si Coriuseal sunt proiectate pentru a raspunde nevoilor actuale ale profesionistilor pietei aftermarket. Aceasta noua gama de garnituri ecologice contribuie la obtinerea unei etansari perfecte si furnizeaza în acelasi timp performante excelente de la montarea lor initiala”, spune Alexis Goslin, Business Director Federal-Mogul Motorparts EMEA. “Angajamentul PAYEN se bazeaza pe trei piloni: calitate, suport, gama si disponibilitate; aceste trei aspecte sunt esentiale pentru clientii nostri, asa cum reiese din introducerea setului de garnituri Payen.”

PAYEN vine în sprijinul beneficiarilor de noi tehnologii din portofoliu cu o brosura cuprinzatoare în care sunt prezentate în detaliu tehnologiile Coriuseal si Coriusim, alaturi de sfaturi si suport tehnic pentru utilizare si suport on-line tehnic F-M Campus. Totodata, PAYEN a dezvoltat un set demonstrativ, care contine produse de etansare si materiale de informare.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Piese si Accesorii Auto DATA PUBLICĂRII: 21 Septembrie 2015