PieseAuto.ro - aplicatia de mobil pe care orice posesor de masina trebuie sa o aiba la indemana

PieseAuto.ro - aplicatia de mobil pe care orice posesor de masina trebuie sa o aiba la indemana
  • Gasesti orice piesa auto printr-un singur clic
  • Primesti oferte, tu o alegi pe cea mai buna
  • Castigi timp pentru ca ofertele vin singure la tine, nu le mai cauti
Distribuie pe Facebook

Nu conteaza daca detii un autoturism nou sau vechi, pentru ca, indiferent de situatie, vei avea mai devreme sau mai tarziu nevoie de piese auto pentru masina ta. Fie ca e vorba de piese consumabile pentru revizii obligatorii sau de elemente de caroserie, de piese de interior sau de motor, daca esti sofer, trebuie in permanenta sa-ti intretii masina si sa beneficiezi de cele mai bune preturi.

Ce faci cand ai nevoie de piese sau consumabile pentru masina ta?

Pana acum, posesorii de vehicule, cand aveau nevoie de piese, consumabile sau accesorii auto, aveau la dispozitie 3 variante. Una era sa duca masina direct la service si sa se ocupe de piese cei de acolo, iar la final sa achite factura de piese plus manopera. A doua varianta era sa te duci intr-un magazin fizic de piese auto si sa faci comanda. Iar a treia varianta era sa comanzi piese online de la un magazin cu produse auto. Care e cea mai buna varianta?

Din pacate, cea mai comoda varianta, cea cu achizitionatul de piese auto direct de la service, este cea mai costisitoare. Atelierele mecanice isi pun adaos mare si piesele ajung sa fie chiar si cu 50-75% mai scumpe decat pretul lor normal.

A doua varianta, de a merge intr-un magazin fizic de piese, este cea mai anevoioasa. Pentru ca trebuie sa faci un drum pentru comanda si altul pentru ridicat produse. In plus, primesti un pret pe care nu ai cu ce sa-l compari, iar acesta poate fi destul de mare.

Poate cea mai folosita metoda de a comanda piese auto din ultimii ani este comanda online. Insa si aceasta varianta poate fi indelungata, deoarece trebuie sa intri pe mai multe site-uri, trebuie sa compari preturi, trebuie sa trimiti mailuri cu seria de sasiu, cu detalii despre masina, iar la final nu stii daca primesti piesa care trebuie.

Gasesti orice piesa auto printr-un singur clic

Intr-o lume ideala, un posesor de masina care are nevoie de piese auto, trebuie sa se duca intr-un "Mall" cu zeci de magazine care vand piese si accesorii, putand astfel sa aleaga din mai multe oferte, cel mai bun pret. Asa ceva nu exista in Romania, dar de acum exista www.PieseAuto.ro, un loc in care sunt laolalta sute de magazine de piese auto si parcuri de dezmembrari.

Am vrut sa revolutionam felul in care milioanele de soferi din Romania cumpara piese auto si am realizat aplicatia pentru Android si iOS care iti da oferte pentru piesa cautata, fara sa mai fie nevoie ca tu sa pierzi vremea comparand si cautand pe diverse site-uri.

Scrii ce piesa cauti si cererea ta ajunge instantaneu la sute de magazine de piese auto si parcuri de dezmembrari care incep sa-ti faca oferte de pret. Tu nu trebuie decat sa alegi varianta care iti convine, printr-un singur clic.

Numai vanzatori verificati in care poti avea incredere

Sa zicem ca ai lovit masina si ca ai nevoie de un far. Scrii in aplicatia PieseAuto.ro detaliile masinii si piesa de care ai nevoie, iar cererea ta ajunge imediat la vanzatori. Alegi ce fel de piesa vrei, noua sau din dezmembrari, gama de pret si localitatea de livrare. Cererea ta personalizata ajunge la vanzatori verificati de noi, care iti garanteaza ca primesti piesa care trebuie sau banii inapoi. In plus, vanzatorii au calificative care ii recomanda, asa ca poti avea incredere totala in cel care iti face oferta pentru piese auto.

Primesti oferte, tu o alegi pe cea mai buna

Dupa ce ai facut cererea, incepi sa primesti oferte de la vanzatori. Tu nu trebuie decat sa alegi cea mai buna oferta, care iti convine tie. Poti alege cel mai mic pret, cea mai buna calitate sau cel mai bun raport calitate/pret. Alegi si metoda de livrare si cea de plata. Tu ai control absolut la comanda facuta.

De ce PieseAuto.ro?

  • In primul rand, aplicatia si folosirea ei este GRATUITA. Nu te costa nimic sa faci o cerere de oferta.
  • In al doilea rand, e cea mai comoda metoda de comanda: ofertele vin singure la tine, fara sa le cauti.
  • Vanzatorii sunt de incredere si au calificative care le garanteaza seriozitatea.
  • Intr-o secunda, cererea ta ajunge la sute de vanzatori din toata tara.
  • Singura aplicatie care iti permite sa alegi cel mai bun pret!
  • Cea mai comoda si rapida metoda de a comanda piese auto, direct de pe telefon.

Noua metoda de a comanda piese online

Pana acum, daca voiai cel mai bun pret la piese auto, incepeai sa cauti pe net, pe site-uri dedicate sau prin mii de anunturi postate de persoane private. Dadeai mailuri, sunai, piesa nu mai era pe stoc, piesa era diferita de ceea ce cautai tu sau, brusc, pretul afisat care ti se parea avantajos a crescut. Acum, cu aplicatia PieseAuto, castigi foarte mult timp si nu iti mai bati capul cu o sumedenie de cautari anevoioase. Faci o cerere si ofertele vin automat la tine.

Instaleaza GRATUIT aplicatia www.PieseAuto.ro

Instaleaza aplicatia PieseAuto.ro pentru sistem ANDROID.

Instaleaza aplicatia PieseAuto.ro pentru sistem iOS.

Ce ofera PieseAuto.ro:

Varietate: Peste 3 milioane de piese de schimb si accesorii, peste 46.000 de masini dezmembrate. Trebuie doar sa alegi daca vrei piese noi sau second hand si la ce pret.

Pret bun: Numarul mare de vanzatori si piata concurentiala, creata prin sistemul de ofertare, precum si numarul mare de piese te ajuta sa obtii cel mai bun pret posibil.

Siguranta: Spre deosebire de alte site-uri de anunturi unde nu stii de la cine cumperi, aici fiecare vanzator are un istoric online bazat pe calificative. Poti vedea in acest fel ce experienta au avut alti cumparatori cu un anumit vanzator si sa iti alegi corect partenerul de tranzactie.

Usurinta: Dupa ce ai adaugat o cerere, aceasta va ajunge la toti vanzatorii de pe site care iti vor trimite oferta lor de pret. Tu trebuie doar sa compari pretul, calificativele vanzatorului, metoda de livrare si sa alegi OFERTA CASTIGATOARE in deplina siguranta, fara bataie de cap si mai ales fara griji.

Alege cea mai buna oferta pentru tine si trimite comanda vanzatorului.

Recompenseaza la final vanzatorul cu un calificativ pozitiv pentru a-ti arata multumirea fata de serviciile oferite.

Instaleaza GRATUIT aplicatia www.PieseAuto.ro

Instaleaza aplicatia PieseAuto.ro pentru sistem ANDROID.

Instaleaza aplicatia PieseAuto.ro pentru sistem iOS.

Distribuie pe Facebook
mai multe