Secretele suportului de numar auto: de ce sa iti personalizezi placutele de inmatriculare?

Secretele suportului de numar auto: de ce sa iti personalizezi placutele de inmatriculare?
Daca esti un sofer care circula predominant in oras, fara sa-ti dai seama, ochii tai privesc cel mai des placutele de inmatriculare ale celorlalte automobile din trafic. Pentru ca numarele de inmatriculare sunt centrate, vizibile si pozitionate exact in campul nostru vizual, iar asta le face usor de observat si memorat. Concret, sunt un spatiu excelent de marketing, foarte putin exploatat.
Distribuie pe Facebook

Pentru ca nu suntem in Statele Unite ca sa ne alegem propriul numar de inmatriculare personalizat, ci trebuie sa respectam un anumit format impus la nivel national, nu ne ramane decat sa modificam dupa bunul plac suportul numarului de inmatriculare. Nu de putine ori am vazut in timp ce stateam la semafor datele de contact ale unui service auto sau ale unui site de vanzari piese auto scrise pe suportul placutei montate pe masina din fata. Am facut o poza cu telefonul si cand am avut timp am sunat sa aflu niste informatii.

Fara sa ne dam seama, suportul de placuta e un mijloc de marketing si promovare extrem de eficient. Deoarece il vedem zilnic iar informatia de pe el ni se intipareste in minte subliminal, fara sa ne dam seama. Vedem placutele de inmatriculare oriunde in jurul nostru, in trafic, in parcare, la Supermarket, in statia de autobuz, la spalatorie, pe DN1, in benzinarii si in spatele blocului. Asa ca nu e de mirare ca tot mai multe firme vad avantajele unei astfel de promovari iesite din comun.

Cine isi face placute de numar personalizate?

Oricine are un business de orice fel. Pentru ca este o metoda foarte eficienta de promovare. Daca ai un parc auto, o flota, un service auto sau o companie cu multe automobile, de ce sa irosesti acest spatiu gratuit de promovare, in loc sa pui placute personalizate cu reperele afacerii tale? E ca si cum s-ar plimba gratuit pentru tine reclame, iar acest lucru nu-ti poate aduce decat avantaje.

Sa luam exemplul unui service auto. Care poate monta gratuit suporti de numar personalizati cu datele de contact ale service-ului, tuturor masinilor care ii calca pragul. Clientii nu se vor supara, deoarece primesc suportii gratuit, iar service-ul obtine avantajul promovarii.

RMC Motors

Cate feluri de suporti pentru numere exista?

Nenumarate. Depinde de fiecare ce suporti doreste sa aiba, de la cei negri simpli, pana la unii metalizati care fura toate privirile sau chiar unii 3D. Pe toti este posibila inscriptionarea datelor afacerii promovate, cu imagini, logo, texte si numere de telefon. Practic, posibilitatile sunt nelimitate. Eficienta este combinatia de factor atractiv, cum ar fi culorile vii, cu scrisul informativ de pe suport.

De exemplu, RMC Suport Motors, lider la nivel national in domeniul suportilor personalizati de numere si a placutelor de numar personalizate, ofera o gama variata de produse pentru toate nevoile.

- Suporti PP care sunt fabricati din polipropilena flexibila cu baghete din polistiren. Acesti suporti se inscriptioneaza la comanda prin tehnica serigrafiei. Serigrafia este un procedeu de imprimare care consta in aplicarea pe suprafata baghetei a unui strat de vopsea printr-un sablon , iar firma noastra are experienta si vechime de peste 25 ani in acest domeniu , garantand rezultate excelente.
Avantajul acestui produs este vanzarea baghetei separat.
Suprafaţa de inscriptionare: 510 x 20

RMC MotorsRMC MotorsRMC Motors

- Suportii PS sunt facuti in intregime din polistiren. Acesti suporti se inscriptioneaza pe baza de comanda prin tehnica serigrafiei. Baghetele se pot vopsi intr-o gama variata de culori, iar apoi se adauga textul si logo-ul firmei.
Suprafaţa de inscriptionare: 510 x 23

RMC MotorsRMC Motors

- Suporti cu bagheta reflectorizanta printata. Suporţii sunt de culoare neagra si se aplica pe bagheta suportului un autocolant reflectorizant personalizat prin intermediul printului digital. Prin aceasta tehnica, se obţine o mai mare precizie la detalii si o tonalitate mai larga a culorilor. Acest produs este adresat clientilor care doresc o mai mare vizibilitate a suportului. Suportul este realizat din polipropilena, iar bagheta este realizata din polistiren.
Suprafata de inscriptionare: 510 x 20 mm

RMC Motors

- Suporti cu inscriptionare 3D. Acest produs este destinat clientilor care doresc sa isi accentueze prestigiul brandului pe care il deţin. Inscripţiile 3D sunt acoperite cu folie de transfer termic de cea mai inaltă calitate in diferite culori. Aceasta face suportul sa fie atat estetic cat si durabil. Imprimarea 3D este plasata pe bagheta suportului prin injectarea directa de plastic in matrita. Rama suportului este din polipropilenă, iar bagheta este din polistiren.
Suprafata de inscriptionare: 510 x 20 mm

RMC Motors

- Suporti cu bagheta convexa - Doming Frames. Acesti suporti au atasat pe bagheta un autocolant imprimat digital care este acoperit cu rasina poliuretana transparenta conferind un aspect boldit. Din aceasta tehnica rezulta cele mai profunde culori, iar rasina protejeaza printul de razele UV ii creste durabilitatea produsului. Suportii arata extraordinar de bine si reprezinta o alternativa la suportul 3D. Rama suportului este realizata din polipropilena, iar bagheta din polistiren.
Suprafata de inscriptionare: 510 x 20

RMC Motors

- Suporti Jeep. Acesta este un suport de numar auto destinat jeep-urilor si are elemente de blocare detaşabile. Suportii sunt de culoare neagra, iar bagheta detasabila se poate personaliza in diferite culori, iar apoi se poate adauga text, logo, numar de telefon etc. prin tehnica serigrafiei. Suportul este realizat din polipropilena si bagheta din polistiren.
Suprafata de inscriptionare: 298 x 18

RMC MotorsRMC Motors

- Suporti moto. Acesta este un suport de numar auto pentru motociclete, scutere, ATV-uri cu elemente de blocare detasabile. Suportii sunt de culoare neagra, iar bagheta detasabila se poate personaliza in diferite culori, se mai poate adauga logo-ul companiei, numarul de telefon etc. acesta se realizeaza tot prin tehnica serigrafiei. Suportul este realizat din polipropilena si bagheta din polistiren.
Suprafata de inscriptionare: 202 x 18

RMC Motors

- Suporti metalizati. Suportii metalizati sunt un alt exemplu excelent de tuning atractiv optic. Aspectul cromat este obtinut prin tehnologia de metalizare in vid, astfel incat intregul suportul are acest aspect. Oferim produsul intr-o gama larga de culori.
Suportul este realizat din polistiren

RMC MotorsRMC Motors

RMC MotorsRMC Motors

Totodata stam la dispozitia dumneavoastra si va oferim placi de inmatriculare pentru vehicule lente, numere de parcare , numere de casa si multe alte produse din acest domeniu. Toate produsele noastre sunt de cea mai buna calitate, materiile prime le importam din strainatate si sunt conform legistratiei in vigoare astfel inca va putem oferi cele mai produse. RMC SUPORT MOTORS este inregistra pe S.E.A.P si va sta la dispozitie si cu urmatoare le produse :
• Numere inmatriculare utilaje Tip A
• Numere inmatriculare utilaje Tip B
• Numar inmatriculare Tip C
• Placi Inmariculare cu RO, cu Suport Numar Plastic
• Placi Inmatriculare cu Suport Numar Plastic
• Numar casa cu doua numere STANTATE
• Numere Casa cu 2 cifre PRINTAT
• Numar casa cu trei numere si o litera STANTATE
• Numar casa cu 3 cifre PRINTAT
• Placi denumire strazi

RMC Motors

RMC Suport Motors va sta la dispozitie si acceptam noi provocari in materie de inscriptionare si design.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (76) Poze RMC Motors
mai multe
Articol sponsorizat de:
RMC Suport Motors
Producator
Str. Campului 95, Cluj-Napoca 0264 426 213