Sistem de iluminare xenon cu montaj si garantie incluse la 150 de lei!

Sistem de iluminare xenon cu montaj si garantie incluse la 150 de lei!
  • Promotia la instalatiile Xenon pentru clientii KITT Romania este valabila pana la finalul lunii Iunie
  • KITT Romania este o prezenta consacrata in domeniul tuningului auto cu peste 7 ani de experienta
  • Promotia include Montajul Gratuit al instalatiilor Xenon pentru clientii din Bucuresti
Distribuie pe Facebook

Asa cum ne-au obisnuit, KITT Romania vine in intampinarea celor care vor o mai buna iluminare pe timp de noapte cu o oferta de nerefuzat. Oferta este pentru cei care vor sa-si puna un kit cu xenon care contine montaj si garantie, la un pret accesibil.

In perioada 15 -30 Iunie, KITT Romania lanseaza o promotie pentru clientii care achizitioneaza instalatiile Xenon pentru tipurile de becuri - H1, H3, H7, H8, H9, H11, 9005, 9006 din oferta variata a companiei.

In aceasta perioada instalatiile Xenon sunt oferite la un prrt promotional de 150 lei, montajul fiind gratuit pentru clientii din Bucuresti. Montajul se executa doar pe masinile care nu au optiunea de eroare.

Instalatiile Xenon includ 2 becuri TC cu aprindere pe gaz xenon, cu prindere plastic de cea mai buna calitate, 2 balaste 1103 canbus cu aprindere rapida si de functionalitate desavarsita precum si cablajele necesare conexiunii becurilor cu balastele.

Instalatiile Xenon comercializate de KITT Romania sunt realizate in baza celor mai noi tehnologii in materie de iluminat si ofera clientilor oportunitatea de a-si lumina zi si noapte calea spre destinatie !

Produsele din oferta KITT Romania sunt aliniate celor mai noi tendinte din domeniul tuningului auto si se adreseaza atat masinilor din clasa economica cat si limuzinelor de lux.

Echipa profesionista a companiei va sta la dispozitie pentru a comanda si a beneficia in cel mai scurt timp exact de produsele de care aveti nevoie ! Va invitam sa aflati cat mai multe detalii despre oferta extrem de competitiva a companiei sunand la 0722163631 sau www.accesoriiautotuning.ro

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Piese si Accesorii Auto DATA PUBLICĂRII: 18 Iunie 2015