Premium Lubricants lanseaza in Romania gama Texaco Delo pentru motoare diesel cu specific industrial si comercial

Premium Lubricants lanseaza in Romania gama Texaco Delo pentru motoare diesel cu specific industrial si comercial
  • Premium Lubricants, distribuitor oficial in Romania
  • Gama Delo numara ulei motor, de cutie, lichid de racire
  • Uleiurile Delo respecte normele UE si ofera calitati net superioare
Distribuie pe Facebook

In sfarsit, autobuzele, camioanele, utilajele agricole, industriale sau comerciale, de fapt tot ce are un motor diesel de capacitate mare sub capota, poate beneficia de produsele americane Texaco Delo. Aceste produse exista pe piata de dincolo de ocean inca din 1935, dar abia acum intra cu succes si in Europa.

Delo inseamna Diesel Engine Lubricant Oil si este marca inregistrata de compania Chevron pentru gama de uleiuri Texaco destinata vehiculelor comerciale. Desi s-a lansat in 1935 in Statele Unite, uleiurile Delo abia acum intra pe piata europeana, inclusiv in Romania, promitand sa devina cel mai important jucator din segmentul produselor de lubrifiere a vehiculelor diesel de mare tonaj.

Indiferent ca vorbim de autobuze ale transportului public de persoane, de camioane, de TIR-uri, de utilaje agricole, de vapoare sau alte masinarii dotate cu motoare diesel, Texaco Delo este solutia ideala. De fapt, compania ofera produsele Delo in Romania, prin intermediul distribuitorului Premium Lubricants, intr-o gama variata de produse menite sa protejeze vehiculul din bara in bara.

Texaco Delo

Delo inseamna uleiuri pentru motoare diesel de mare putere, lichide si uleiuri de transmisie, lichide de racire sau vaseline care pot fi utilizate la vehicule comerciale in orice aplicatii. Asta insemna ca, indiferent de sarcina la care va fi supus, un vehicul comercial, agricol sau de transport va avea cea mai buna lubrifiere a motorului si a cutiei de viteze, dar si cea mai buna racire, indiferent de situatie.

Care este diferenta dintre un ulei normal si unul destinat vehiculelor comerciale? Daca avem un ulei 5W-30 marca Delo si unul 5W-30 pe care il cumparam din supermarket, destinat automobilelor, nu vom sesiza nicio diferenta la prima vedere. Insa uleiurile de motor Delo, realizate cu tehnologie de ultima generatie, cu toate normele si omologarile la zi, sunt dezvoltate special pentru motoarele utilajelor comerciale si industriale. Ce inseamna asta?

Texaco DeloTexaco Delo

Texaco Delo

Un ulei pentru autobuz, camion, combina agricola sau alt vehicul cu motor diesel de putere si capacitate mare trebuie sa raspunda la anumite cerinte. De exemplu, trebuie sa fie suficient de vascos incat sa asigure o protectie buna la turatie mica, deoarece un autobuz nu va atinge niciodata 7000 rpm ca o masina de familie. Trebuie sa isi pastreze calitatile la temperaturi uriase, deoarece un tractor care treiera campul cu 10 km/h in plin soare nu va avea aceeasi racire cu o masina care circula pe autostrada. Un ultim exemplu este cel al vehiculelor agricole care sunt trase pe dreapta in sezonul rece si asteapta in hambar pana la venirea primaverii, perioada in care uleiul din motor trebuie sa aiba puternice calitati anticorozive.

Delo raspunde la toate aceste cerinte pe care motoarele diesel de mare putere le cer. Gama ofera protectie din bara in bara pentru tot vehiculul si, dupa uriasul succes avut in Statele Unite, este timpul sa se bucure si europenii de calitatea produselor marca Chevron-Texaco. Produse care ofera o protectie mai buna, dar contribuie la un consum de carburant scazut si ii permit operatorului sa faca schimburile de ulei la intervale mai lungi, ceea ce inseamna la finalul zilei o economie de bani.

Mai multe informatii pe: premium-lubricants.ro/produse/delo/

Texaco Delo

Texaco Delo

Texaco Delo

Texaco DeloLisa Kelly din show-ul Ice Road Truckers, ambasador Delo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Texaco Delo
mai multe