Top Wheels Auto duce reconditionarea jantelor la rang de arta cu cel mai performant sediu din Romania

Top Wheels Auto duce reconditionarea jantelor la rang de arta cu cel mai performant sediu din Romania
  • Jante reconditionate in aceeasi zi
  • Nu ramai cu masina blocata
  • Garantie 24 de luni pentru jantele reconditionate
Distribuie pe Facebook

Top Wheels Auto a fost de 7 ani etalonul reconditionarii de jante in Romania, cu servicii rapide, de calitate si cu mii de clienti fericiti. Succesul nu s-a lasat asteptat, iar ultima investitie intr-un sediu nou, cu echipamente de ultima generatie, a dus la alt nivel domeniul jantelor auto.

Acum cativa ani v-am mai scris despre Top Wheels Auto, pasionatii care transforma jantele vechi in bijuterii pentru masini. Acum, au revenit pe piata intr-un sediu nou, realizat in colaborare cu partenerii din Statele Unite, devenind unicul loc de servicii integrate complete pentru rotile automobilelor noastre din Romania, la standarde inalte.

Investitia in noul sediu se vede inca de la distanta, deoarece acum vorbim de o cladire cu doua etaje cu design modern, al carei parter este locul in care jantele sunt transformate. Top Wheels Auto reuseste acum sa fie cel mai rapid service de roti din Bucuresti, fiind dotat cu 4 elevatoare noi, 3 masini de dejantat, 3 de echilibrat, cabine de vopsitorie si prelucrare a jantelor, service de geometrie 3D a rotilor, totul intr-un singur loc.

Top WHeels Auto 2018

Jante reconditionate in aceeasi zi

Top Wheels Auto a mai venit cu o premiera pentru 2018: sunt singurul service de roti care preia, reconditioneaza si livreaza un set de 4 jante in aceeasi zi catre client. Mai exact, clientul vine cu masina la service, pleaca mai departe cu un set de jante de imprumut, jantele sale sunt reparate, indreptate, sablate, revopsite, lacuite, dupa care remontate pe autoturismul clientului, totul in aceeasi zi..

Avantajul principal al acestui service specializat pe roti este ca toate serviciile se fac in acelasi loc. Pana si jantele cu probleme mari, indoite, sparte, zgariate, pot fi refacute in aceeasi zi, adica indreptate, sudate in argon, polizate, sablate, vopsite electrosatic, demontat, montat, echilibrat, presiune cu azot si geometria masinii.

Top WHeels Auto 2018

Nu ramai cu masina blocata

Pana acum, Top Wheels era singurul loc in care puteai veni cu masina si pleca in doar 10 minute la treaba ta cu niste jante de imprumut, in timp ce ale tale erau la reparat. In continuare, ei ofera acest serviciu, crescand numarul rotilor de schimb si acoperind peste 80% din totalul masinilor de pe piata. Mai exact, orice masina ai avea, daca vii aici sa iti reconditionezi rotile, nu trebuie sa ramai cu masina blocata pe elevator ci primesti un set de schimb cu care sa poti pleca.

Top WHeels Auto 2018

Culori noi de toate felurile si lacuri mai rezistente

Poate ca te-ai saturat de griul clasic al jantelor auto si vrei o culoare noua. Top WHeels Auto are un catalog cu zeci de nuante din care iti poti alege, de la culori lucioase la unele mate, la culori vii, neon, posibilitatile fiind nelimitate, vopseaua fiind aplicata electrosatic pentru o rezistenta optima in timp. Ultimul strat, lacul de protectie, a fost dezvoltat special pentru o rezistenta indelungata si este folosit numai de Top Wheels.

Top WHeels Auto 2018

Servicii conexe reconditionarii de roti

Pe langa reconditionarea clasica, prin sablare si revopsire in cam electrostatic, Top Wheels mai ofera si posibilitatea de strunjire a rotilor prin metoda "Diamond Cut", prin care orice janta poate sa arate ca scoasa din fabrica. Mai exista serviciile clasice de vulcanizare, cat si presiune cu azot pentru pastrarea egala a presiunii indiferent de fluctatiile vremii.

Geometria rotilor este un alt serviciu pe care nicio alta firma de reconditionari jante nu-l ofera. Top Wheels fac si geometria rotilor cu ajutorul unui sistem performant 3D Hunter, cu prindere direct pe anvelope, nu pe jante. Ca, pana la urma, contactul cu solul il face pneul, nu janta, iar reglajele sunt mai precise. Pentru rezultate optime, utilajul este calibrat la fiecare 3 luni.

Top WHeels Auto 2018Top WHeels Auto 2018

Garantie 24 de luni pentru jantele reconditionate

Ca sa poti acorda o garantie de 2 ani pentru servicii de roti, e mare lucru in Romania. Top Wheels Auto iti ofera aceasta garantie, pentru ca au incredere in calitatea serviciilor si a materialelor folosite. Orice set de jante refacute aici primeste aceasta garantie ca tu sa nu ai nicio grija in timp ca sare vopseaua sau ca se desprinde lacul.

Top WHeels Auto 2018

Unitate mobila de restaurare a jantelor

Pe viitor, Top Wheels Auto vrea sa mai ofere un serviciu inedit in Romania: o unitate mobila de reconditionare. Practic, soferul nu mai trebuie sa se deplaseze la sediul atelierului, ci un echipaj complet echipat se duce direct la masina clientului, scoate jante si le inlocuieste cu unele de schimb, reconditioneaza jantele originale, dupa care se intoarce acolo unde este pozitionata masina si ii monteaza jantele refacute cu anvelope, totul echilibrat, fara sa miste un deget. E ca un serviciu de preluare a masinii in vederea reparatiei la service, doar ca este pentru roti.

Top WHeels Auto 2018

Seriozitatea ca definitie

Stim cu totii cum sunt serviciile din comeniul auto in Romania: lasa ca merge si asa, stai ca nu e gata, vino maine si asa mai departe. Top Wheels si-a luat angajamentul sa devina un etalon si pe partea de seriozitate. Jantele sunt atent verificate la preluare si se stabileste costul pe baza unei fise de predare-primire, fara sa existe posibilitatea cresterii pretului ulterior. Mai mult, termenul promis de predare este mereu respectat, fara amanari, fara scuze sau gasirea unor motive de intarziere.

O dovada ca seriozitatea este o calitate intalnita la Top Wheels este si prezenta unor clienti pretentiosi care conduc autoturisme scumpe, cum ar fi Bentley, Lamborghini, Ferrari, Porsche, Aston Martin, Mercedes-Benz si asa mai departe. Toti acesti clienti nu s-ar mai intoarce aici daca asteptarile nu le-ar fi fost depasite.

Contact

Web: www.topwheelsauto.ro

Adresa: Bd. Gheorghe Ionescu Sisesti 16, sector 1 Bucuresti

Tel: 0763.692.707 / 0766.686.199

Top WHeels Auto 2018

Top WHeels Auto 2018

Top WHeels Auto 2018

Top WHeels Auto 2018

Top WHeels Auto 2018

Top WHeels Auto 2018

Top WHeels Auto 2018

Top WHeels Auto 2018

Top WHeels Auto 2018

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (53) Poze Top WHeels Auto 2018
mai multe
Articol sponsorizat de:
Top Wheels Auto
Furnizor
Bucuresti 0763692707