Total Romania a desemnat castigatorul autoturismului Citroen C4 Cactus

Total Romania a desemnat castigatorul autoturismului Citroen C4 Cactus
  • Clipul promotiei Total Quartz a fost vizualizat de 272.000 de ori
  • Castigatorul este din Timisoara si este client fidel Total
  • Campania si-a dorit promovarea lubrifiantilor Total la nivel national
Distribuie pe Facebook

Total Romania a intrat in anul 2015 cu o noua reusita. Campania Total Quartz a fost incheiata cu succes, pe data de 19 decembrie 2014, printr-un eveniment special organizat in showroom-ul Citroen din Sos. Pipera, Bucuresti. In cadrul evenimentului a fost desemnat castigatorul marelui premiu al campaniei.

Castigatorul autoturismului Citroen C4 Cactus pe care l-au oferit organizatorii, este Domnul Nicolae Lupsescu din Timisoara, in varsta de 28 de ani, de meserie preot si client fidel al marcii Total QUARTZ. Acesta a spus ca premiul va fi un cadou excelent pentru sotia sa. Autoturismul Citroen C4 Cactus este un model nou pe piata, iar cel oferit ca premiu de Total Romania a fost primul de culoare rosie comandat in tara.

Evenimentul de acordare a marelui premiu a fost presarat cu momente amuzante, atmosfera de sarbatoare, dar si cu rezultate pe masura. Reprezentantii Total Romania au vorbit vineri despre rezultatele campaniei realizate alaturi de Infinit Solutions Agency. Pe durata campaniei, website-ul oficial Total Quartz a fost accesat de peste 85.000 de utilizatori, iar clipul promotiei Total Quartz a fost vizualizat de 272.000 de ori. Cat despre sursele de trafic care au livrat cele mai bune rezultate, Facebook se mentine pe primul loc, livrand 32.31% din traficul total, urmat de Google Display, care a adus 17.84% din trafic și YouTube cu 16.10%.

Total Lubricants

Despre Grupul Total

Grupul Total este unul din liderii mondiali ai pietei petroliere, prezent in peste 150 de tari de pe 5 continente si activeaza in toate domeniile industriei de petrol si gaze: extractie, rafinare, prelucrare si distributie. Compania Total Romania, divizia Lubrifianti, a fost infiintata in anul 2005, in urma fuziunii dintre Total France si Lubrifin. Total Romania comercializeaza o gama completa de produse destinate tuturor domeniilor de activitate: auto, moto, agricultura, transport, lucrari publice, industrie, marina si aviatie, respectand cele mai severe norme internationale in domeniu. Produsele sunt omologate de cei mai importanti constructori de autovehicule si echipamente.

Distribuie pe Facebook
mai multe