Vanzarile de piese auto online: 10 avantaje

Vanzarile de piese auto online: 10 avantaje
  • Poti sa cumperi din toata tara
  • Obtii cele mai bune preturi
  • Garantie, posibilitate de retur
Distribuie pe Facebook

Piesele auto sunt o necesitate in Romania. Pentru ca nu toata lumea isi permite o masina noua, care sa aiba garantie si vreme de cativa ani sa nu necesite piese, decat de la reprezentanta.

Piesele auto sunt o necesitate in Romania. Pentru ca nu toata lumea isi permite o masina noua, care sa aiba garantie si vreme de cativa ani sa nu necesite piese, decat de la reprezentanta. Multi romani au autoturisme vechi, pe care le intretin singuri sau apeleaza la service-uri mai mici, de cartier. Asa ca, cea mai economica varianta de intretinere a proprii masini este sa iti cumperi singur piesele auto de care ai nevoie. Dar nu de la magazin fizic sau de la poarta parcurilor de dezmembrari, ci piese auto online. De ce?

1. Poti sa cumperi din toata tara

Nu trebuie sa te limitezi la magazinele sau parcurile de dezmembrari din orasul tau. Cumparand piese auto online, ai acces la toti vanzatorii, din toata tara. Faci comanda azi si a doua sau a treia zi ai piesa acasa, prin curier.

2. Apelezi la specialisti in piese auto

Cand faci o comanda de piese auto online, poti sa specifici seria de sasiu a masinii tale, astfel incat vanzatorii de piese noi sau second-hand sa verifice daca piesa comandata este compatibila cu masina ta, scapand de grija unei eventuale neconcordante.

3. Vanzatori de incredere

Cand apelezi la o platforma online pe care se vand piese auto, vei gasi vanzatori cu istoric si informatii, demonstrand astfel seriozitate. Exista sisteme de calificative, unde poti vedea parerea altor cumparatori despre ei, asadar poti sa fii sigur ca vei cumpara de la un vanzator serios si ca vei primi ceea ce ai comandat.

4. Primesti garantie

In ziua de azi, garantia nu este doar pentru achiziile fizice. Orice piesa auto comandata online vine cu garantie, daca e cumparata de la o firma. Asa ca vei putea sa o schimbi sau sa primesti banii inapoi daca este o problema cu piesa.

5. Poti sa faci retur la piesa cumparata oline

Da, in caz ca nu e buna piesa, in caz ca nu se potriveste, sau pur si simplu nu o mai vrei, poti face retur, conform legii, daca ai facut cumparaturi online. Este valabil si la televizoare, jucarii, mobila sau orice altceva, inclusiv piese auto noi sau second-hand.

6. Obtii un pret mai bun

Sunt platforme online dedicate pieselor auto, unde vanzatorii se “lupta” sa le dea cumparatorilor cel mai bun pret. Un fel de sistem de licitatie care este in avantajul cumparatorilor. Adica poti sa alegi din mai multe oferte, acea oferta care te ajuta pe tine, fie ca are cel mai bun pret, fie ca vine cu alte beneficii. Doar cumprand online poti face asta.

7. Ofertele vin singure la tine

Cand cumperi piese auto online, poti sa faci o cerere de oferta. Adica specifici datele masinii tale, ce piesa sau piese ai nevoie, iar acea cerere pleaca spre vanzatorii care au acele piese. Tu doar astepti sa primesti un mail cu ofertele si o alegi pe cea care iti convine cel mai mult. Adica nu trebuie sa cauti in mai multe locuri pe internet, ci intr-unul singur cu multi vanzatori.

8. Castigi timp

Daca vei cumpara piese auto online, nu mai trebuie sa pierzi vremea cu deplasarea la magazin, cu drumuri si cu eventuale probleme ale comenzii. Adica poti comanda piese auto facand o pauza de 5 minute la calculator in timpul serviciului. Piesele iti vin prin curier unde vrei tu, acasa, la munca sau direct la service-ul unde vei repara masina. Si in caz ca ceva nu este in regula, e acelasi parcurs: trimiti piesa prin curier, fara sa mai bati un drum.

9. Alegi piese in functie de buget

Cumparand online, poti cere piese auto in functie de bugetul tau. La piese, la fel ca la orice alt domeniu, exista produse mai scumpe sau mai ieftine. Poti, de exemplu, sa alegi piese de calitate superioara, mai scumpe, acolo unde e vorba de siguranta, sau poti cumpara piese de calitate medie, unde nu e vorba de siguranta. Adica poti sa cumperi cele mai bune placute de frana, dar sa cumperi o bara fata aftermarket sau de la dezmembrari, in loc sa iei una de la reprezentanta.

10. Gasesti multe piese auto de la dezmembrari

Cand vine vorba de piese auto care tin de siguranta, cum ar fi elemente de directie sau franare, trebuie mereu sa montezi pe masina piese noi. Dar cumparand piese auto online, vei avea surpriza sa vezi ca poti economisi bani frumosi cumparand de la dezmembrari. Pe langa faptul ca vei gasi piese auto originale, ai sanse mari sa gasesti elemente de caroserie vopsite exact in culoarea masinii tale, economisind astfel bani cu vopsitoria.

In concluzie, cumpararea pieselor auto online are numai avantaje. Este viitorul cumparaturilor, asa cum se intampla si la electrocasnice sau orice alt produs de care avem nevoie. Castigam timp si siguranta cumparaturilor de piese online este maxima, iar bataile de cap sunt minime.

Poti cumpara piese auto online pe www.PieseAuto.ro

Distribuie pe Facebook
mai multe