BMW M4 cu jante clasice de la HRE: Fabulos sau ce?

BMW M4 cu jante clasice de la HRE: Fabulos sau ce?
  • HRE ofera jantele 501C inclusiv pentru noul BMW M4
  • Setul folosit in cazul de fata este de 21 inch
  • Anvelopele masoara 255 / 30 / 21 cu 305 / 25 / 21
Distribuie pe Facebook

Clasicul revine la moda inclusiv in industria auto, marile companii de tuning ale planetei lucrand din greu pentru a veni cu accesorii (cat mai) pe placul posesorilor de masini.

Desi este aproape imposibil sa nu apreciezi pana la capat oferta generoasa a noului BMW M4 Coupe, iar acum ne referim atat la aspectul tehnic, cat si la cel estetic, exista cateva mici detalii care ar putea fi oarecum imbunatatite.

Si daca tot esti deschis la astfel de provocari, ce-ai zice de un set de jante cu design clasic? In ciuda a ceea ce ai putea crede, rezultatul final nu arata chiar rau. Ba din contra! Modelul 501C de la HRE pare sa colaboreze de minune cu formele moderne ale automobilului bavarez de inalta performanta, asta in timp ce ii aduce si un omagiu legendarului M3 E30.

BMW M4 cu jante clasice

Iar in cazul in care visezi la o configuratie asemanatoare, iata si dimensiunile adoptate de acest BMW M4 Coupe: 21 x 10 si 21 x 11.5 inch pentru jante - care-s complet polisate, apropo - respectiv 255 / 30 / 21 cu 305 / 25 / 21 daca vine vorba despre anvelope.

Pe langa schimbarile operate la nivelul rotilor, automobilul bavarez de inalta performanta s-a mai ales si cu o prelungire frontala proeminenta, cu un difuzor posterior finisat in nuanta caroseriei (Austin Yellow) si, nu in ultimul rand, cu accente tricolore pentru grila radiatorului.

Asadar, acestea fiind spuse, reamintim ca noul BMW M4 Coupe vine la pachet alaturi de o motorizare bi-turbo cu sase cilindri in linie si capacitate de trei litri, ce produce un total de 431 cai putere si 550 Newton-Metri. In functie de transmisia aleasa - clientii "trebuie" sa se decida intre o cutie manuala si una cu dublu ambreiaj, acceleratia de la 0 la 100 km/h fie in 4.3, fie in 4.1 secunde.

Cat despre pretul de achizitie, automobilul bavarez de inalta performanta porneste in Romania de la 76.508 euro. Cat costa jantele americanilor de la HRE? Nu avem nici macar cea mai mica idee, exceptand faptul ca nota de plata este formata cel mai probabil din patru cifre.

BMW M4 cu jante clasice

BMW M4 cu jante clasiceBMW M4 cu jante clasice

BMW M4 cu jante clasice

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze BMW M4 cu jante clasice
mai multe