Federal Mogul - Un nou jucator pe piata aftermarket din Romania!

Federal Mogul - Un nou jucator pe piata aftermarket din Romania!
Romania are un nou jucator pe piata aftermarket! Federal Mogul, prin importatorii sai - AD Autototal Bucuresti, Autonet Import Satu Mare, Szakal-Metal Arad, Taramon-Met Baia Mare, Intercars RO Cluj, Meteor-Trost Bucuresti, Unix Auto Cluj si Ro Group Pitesti.
Distribuie pe Facebook

Federal-Mogul Corporation este un furnizor global de frunte in domeniul tehnologiilor pentru sisteme de propulsie si siguranta, deservind cei mai importanti producatori de echipamente originale pentru autoturisme, autovehicule comerciale usoare si grele, echipamente agricole, navale, feroviare, de utilaje de constructii si echipamente industriale, precum si catre piata mondiala a pieselor de schimb (aftermarket). Tehnologia de varf si inovatia, experienta in reducerea costurilor de productie, precum si activitatile de marketing si distributie, asigura livrarea de produse, marci si servicii de varf, la un nivel de calitate excelent si la un pret competitiv. 

Federal Mogul - Un nou jucator pe piata aftermarket din Romania!

Produsele Federal-Mogul pentru Aftermarket sunt comercializate sub o varietate de marci, inclusiv, dar fara a se limita la, piese motor AE, stergatoare ANCO, bujii si stergatoare Champion, garnituri Fel-Pro, placute de frana Ferodo, cuzineti Glyco, segmenti de piston si camasi,  garnituri si simeringuri Goetze, piese directie si suspensie Moog, componente butuc roata National, pistoane si seturi motor Nural, garnituri Payen, piese motor Sealed Power si componente franare si faruri Wagner.

UPDATE: Federal-Mogul a castigat recent trei premii PACE in cadrul celei de-a 16-a editii a premiilor Automotive News PACE Awards, ce a avut loc la Detroit.

Premiile PACE au devenit un simbol al recunoasterii inovatiei auto in domeniul produselor si al tehnologiilor de proces, fiind sponsorizate de Automotive News, Ernst & Young si Centrul de Cercetari in Transporturi. Acestea sunt decernate produselor din industria auto care se disting prin inovatie, progres tehnologic si performanta iar jurizarea consta intr-un proces riguros de analiza si vizite pe teren a unui grup de specialisti independenti din industria auto.

Astfel, Federal-Mogul a fost distinsa cu doua premii PACE la categoria tehnologii de proces si echipamente pentru procesul de ranforsare a pistonului DuraBowl si pentru prelucrarea prin eroziune electrica de inalta precizie (HPEEM), iar la categoria produs a castigat prin sistemul de prindere baioneta pentru stergatoare de parbriz profilate. Totodata, Federal-Mogul a fost compania cu cel mai mare numar de finalisti in cadrul competitiei.

"Dezvoltarea tehnologiilor de ultima generatie si a mijloacelor de productie inovatoare este o prioritate fundamentala pentru ca Federal-Mogul sa ramana o companie globala de frunte cu o strategie de dezvoltare globala durabila si profitabila care sa satisfaca asteptarile clientilor, actionarilor si a angajatilor sai", a declarat Presedintele si CEO-ul Federal-Mogul José Maria Alapont.

Distribuie pe Facebook
mai multe